S'incendia un cotxe a Terrassa

Els fets van passar ahir al vespre a la carretera C-1415a

bombers
S'incendia un cotxe a Terrassa | Catalunya Diari

Un vehicle es va incendiar ahir al vespre a Terrassa. Concretament, els fets van succeir al punt quilomètric 29 de la carretera C-1415a —que connecta les poblacions de Terrassa i Sentmenta—, i les flames també van afectar la vegetació que hi havia al voltant del cotxe en qüestió. Ho explica el 'Món Terrassa'.

Arran dels fets, diverses unitats de la policia de Casteller i Sentmenta, així com els bombers de Castellar i de Sabadell o el sistema d'emergències mèdiques es van mobilitzar i van treballar en l'extinció de les flames. Afortunadament, cap persona ha resultat ferida.

Retards en diverses línies de tren de Rodalies

Es registren retards en diverses línies de tren a la rodalia de Barcelonaper dues avaries aquest dimarts al matí. Des de l'inici del servei se circula per via única entre Sant Vicenç de Castellet i Manresa per una incidència a la catenària a la capital del Bages. Aquesta incidència afecta la línia 4 i provoca demores de 30 minuts en el tram Terrassa-Manresa.

A més, una avaria de senyalització entre Arenys i Mataró limita la capacitat en aquest tram. Els trens que comencen o acaben el seu recorregut a Arenys ho faran a Mataró i hi ha retards de 20 minuts de mitjana en les línies R1 i RG1. Tècnics d'Adif treballen per reparar els dos problemes, segons ha informat Renfe.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari