Policia local cambrils

Atropellen un nen de 7 anys a Cambrils en un pas de vianants

L'incident va succeir durant el dijous, 8 d'agost | La Policia Local de Cambrils va socórrer al menor

Gran ensurt a Cambrils durant aquest passat dijous, 8 d'agost. Un nen va ser atropellat mentre creuava un pas de vianants del municipi de la Costa Daurada. L'ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va evacuar al menor d'edat fins a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

L'atropellament, a l'avinguda Diputació

El servei d'emergències va rebre l'avís de l'incident als voltants de dos quarts de set de la tarda. L'alerta va ser donada per l'atropellament d'un nen de 7 anys a l'alçada del número 87 de l'avinguda Diputació de Cambrils.

Quan el nen anava a travessar el carrer pel pas de vianants, acompanyat d'un home de 23 anys,  va ser colpejat per un vehicle. En conseqüència de l'accident, la Policia Local de Cambrils i el Sistema d'Emergències Mèdiques van anar fins al lloc dels fets per socórrer al menor. Tot seguit va ser evacuat fins a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona,  amb pronòstic lleu.

La Policia Cambrilenca recomana als conductors extremar les precaucions quan hi hagi un pas de vianants. D'altra banda, però, crida l'atenció als vianants, ja que en passar-hi per un, hi ha prioritat, però s'ha de mirar a costat i costat abans de creuar.

També et pot interessar...