Aturades quilomètriques a l'Àrea Metropolitana per diversos accidents de trànsit

A l'A-2 un sinistre ha provocat set quilòmetres de cues, mentre que a la B-23 hi ha altres vuit des de Sant Feliu de Llobregat en sentit Barcelona

Aquesta setmana ha començat amb algunes retencions causades per accidents a l''Area Metropolitana
Aquesta setmana ha començat amb algunes retencions causades per accidents a l'Àrea Metropolitana | Trànsit

Després de la complicadíssima tarda d'ahir a les carreteres catalanes, quan un xoc en cadena amb més d'una desena de vehicles implicats ha col·lapsat el tram català de l'AP-7, el matí d'aquest dilluns ha començat també amb alguns problemes a la xarxa viària. En concret, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), un accident que ha tingut lloc a l'autovia A-2, a l'altura del municipi de Pallejà, al Baix Llobregat, està provocant importants retencions a la via. 

Retencions de més de 7 km al Baix Llobregat

Cap a les 08.30 hores les cues s'allargaven des del punt de l'accident fins a l'altura de Castellbisbal, amb uns set quilòmetres de retencions en sentit Martorell. Això no ha estat tot, ja que a la B-23 altres dos carrils han quedat tallats per un sinistre que ha tingut lloc a l'altura de sant Feliu de Llobregat, en sentit Barcelona.

En aquest cas, s'han acumulat al voltant de vuit quilòmetres de retencions des del Papiol. Alhora, també cal dir que hi ha incidències menors a vies importants com l'AP-7, la C-58 i la C-17, entre d'altres.  


Comentaris

envia el comentari