Baralla a Manlleu

Vídeo: Autèntica batalla campal en ple carrer a Manlleu

El que va començar amb una discussió es va convertir en una baralla multitudinària

Els Mossos d'Esquadra no donen l'abast pel gran augment dels incidents. Un dels més recents ha estat una batalla campal enmig del carrer a Manlleu, a Osona.

Els fets van tenir lloc la vesprada de diumenge, al voltant de les 20:00 hores de la tarda quan, segons informa 'El Caso', dues persones es van començar a barallar a l'interior d'un dels establiments del passeig de Sant Joan de la localitat.

El que semblava que havia començat amb una simple discussió entre dos homes, va acabar amb una autèntica batalla campal amb diversos implicats. 

Tres policies desbordats

Els treballadors d'un bar van avisar a la policia local de Manlleu a causa de l'enfrontament que s'estava produint entre dos grups de diverses persones.

Un cop els agents es van presenciar al lloc dels fets, van poder veure com la discussió s'havia traslladat enmig de la via pública. Així que van intentar separar els membres enfrontats de cada grup. 

Però, quan semblava que els ànims començaven a relaxar-se, un grup de nois van començar a increpar als policies els quals es trobaven desbordats a causa de la gran magnitud de la situació i de l'elevat nombre de les persones implicades. 

Unes 20 persones implicades 

La discussió es va iniciar entre dues persones que, tal com afirma 'El Caso', una era de nacionalitat marroquina i un altre de nacionalitat dominicana.

Així, a mesura que el to de la discussió incrementava, s'hi van unir tant els amics d'una de les parts com els de l'altra part, convertint-se en una baralla multitudinària en la qual van participar unes vint persones aproximadament. 

Segons testimonis de 'El Caso', els agressors es van llançar ampolles de vidre i inclús cadires. A més, hi ha diversos ferits encara que tots, afortunadament, de manera lleu.

Un jove amenaça amb un ganivet els clients d'un bar

Els clients d'un bar del carrer Paer Casanovas de Lleida van retenir dissabte de matinada un jove després que amenacés amb un ganivet la responsable i als clients del local i que ruixés la dona a la cara amb gas pebre. 

Segons va explicar la responsable a la Guàrdia Urbana, el noi es va negar a pagar les consumicions i va intentar endur-se una ampolla d'alcohol de darrere la barra. 

Ella li va recriminar, però el jove va adoptar una actitud agressiva i va intentar agredir-la, però va ser aturat per clients, que el van fer fora de l'establiment. 

Poc després, el noi va tornar al bar amb un ganivet amb el qual va amenaçar la dona i la resta clients i va llençar gas pebre a la cara de la responsable del bar.

Alguns clients el van retenir a terra fins que va arribar la Guàrdia Urbana. Els agents el van detenir per un delicte de robatori amb violència i intimidació, amenaces i lesions.