Els serveis d'emergències en un atropellament a Calafell

Un autobús atropella diversos vianants a Catalunya: hi ha diversos ferits

Hi ha sis ferits, tots ells evacuats en centres mèdics

Ensurt, i dels grossos, a Badalona. Un autobús ha atropellat aquest migdia diversos vianants a Badalona, al Barcelonès. A hores d'ara, s'han traslladat sis ferits —de caràcter lleu— al CUAP, a l'hospital municipal i a l'hospital Germans Trias. 

Segons informa SEMGeneralitat, fins el lloc dels fets s'hi han desplaçat tres dotacions del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per a atrendre les persones que han resultat ferides. Els ferits han estat evacuats en diferents centres mèdics de la ciutat. 

Al punt de l'accident també s'hi han personat dotacions dels Mossos d'Esquadra i també de la Guàrdia Urbana de Badalona. Els Bombers de la Generalitat i el SEM també s'han personat al punt del succés per a poder traslladar els ferits als centres mèdics.   

Dies d'accidents similars 

I és que fa tot just una setmana, a Blanes, a la comarca de La Selva, un autobús s'incendiava en ple centre de la ciutat. Per sort, cap persona no va resultar ferida gràcies a l'evacuació que es va fer del vehicle. 

Dies abans, però, el 27 de febrer, un altre autobús patia un terrible accident a la C-55 i deixava un total de setze persones ferides. Els fets van tenir lloc a la carretera C-55 a l'altura d'Abrera, al Baix Llobregat. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), va informar a través de Twitter que vuit de les persones afectades van ser traslladades al Centre d'Urgències d'Atenció Primària (CUAP) Sant Andreu, dues més a l'Hospital de Bellvitge, dues més a l'Hospital de Sant Boi, dues més al Moisès Broggi i dues més a l'Hospital de Martorell.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

A més, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) també va informar que fins al lloc dels fets s'hi van traslladar 15 unitats terrestres, un helicòpter medicalitzat i un equip dels Bombers de la Generalitat. La carretera va ser tallada en els dos sentits de la marxa. Les causes del segon accident, el de la C-55, continuen sense ser públiques, tot i que fa poc més de dues setmanes que es va produir.