Imatge de la Ronda Litoral.

Llancen un turista al buit a la Ronda Litoral de Barcelona després d'una baralla

El noi, de 25 anys, ha acabat morint

ACTUALITZACIÓ 16.05 

El turista de 25 anys que havia estat llençat per un dels ponts de la Ronda Litoral ha mort finalment aquest dimecres. El noi, d'origen canadenc, havia estat abordat per un grup de lladres que l'han llençat des d'una altura de cinc metres. Eren les sis de la matinada. El jove, finalment, ha mort a l'UCI. 

Notícia original: 10:30 

Nou succés de matinada a Barcelona. Els Mossos d'Esquadra estarien buscant un grup de persones que aquesta matinada han assaltat un turista i l'han llançat daltabaix d'una altura d'uns cinc metres a la Ronda Litoral. Segons avança El Caso, el turista ha resultat ferit molt greu i a hores d'ara està hospitalitzat. 

Els fets haurien tingut lloc a la sortida 23 de la ronda. Allà, un grup d'homes haurien atacat el turista —del qual no se n'ha revelat la identitat— amb la intenció de robar-lo. Per causes que es desconeixen, però, el turista ha acabat caient al buit per un desnivell, al pont de la ronda Litoral. 

No es pateix per la vida de l'home, tot i que el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) l'ha traslladat ràpidament a l'hospital. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esbrinar què ha pogut passar i a hores d'ara busquen els agressors. El succés ha tingut lloc a les sis de la matinada d'aquest dimecres. 

Els Mossos investiguen la troballa d’un cadàver a Barcelona

I és que durant el dia d'ahir, dimarts 14 de març, els Mossos d'Esquadra van trobar un cadàver a la ciutat de Barcelona. Els agents van trobar el cos el passat dijous 9 de març, entre la via Augusta i l’avinguda Diagonal. 

La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) del cos s’ha fet càrrec de la investigació, que continua oberta, sota secret. De moment ja s’han detingut diverses persones que podrien estar relacionades amb els fets. Segons el digital, la troballa s’hauria fet a l’interior del maleter d’un vehicle que estava seguint una patrulla policial al voltant de les onze de la nit.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esbrinar què ha passat. Cal recordar que fa només dos mesos els Mossos van trobar un cadàver, en aquest cas trossejat, en un contenidor situat en plena Eixample de Barcelona. La troballa la va fer un brossaire que estava treballant durant el seu torn de nit. 

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!