Imatge de la Ronda Litoral.

Mor el turista de 25 anys que havia estat llançat al buit a la Ronda Litoral

El jove tenia només 25 anys

El turista de 25 anys que havia estat llençat al buit aquesta matinada a la Ronda Litoral ha mort. Segons El Caso, es tracta d'un noi d'origen canadenc, de només 25 anys i que s'ha vist involucrat en una baralla als volts de les sis de la matinada d'aquest dimecres, 15 de març. Pel que sembla, un grup de lladres —dels quals no se'n sap la identitat— l'haurien abordat i posteriorment l'haurien llençat al buit des d'una alçada d'uns cinc metres. 

El succés ha tingut lloc molt a prop de la sortida 23. El noi presentava ferides molt greus i, finalment, ha mort hores després del succés. 

Un intent de robatori 

El noi hauria estat abordat quan caminava aquesta matinada en una zona d'oci al districte de Sant Martí de Barcelona. Els Mossos d'Esquadra han rebut una trucada de matinada alertant-los d'una baralla entre un grup d'homes.

Segons El Caso, la víctima s'hauria intentat defensar quan un grup de lladres l'han abordat. Finalment, i enmig de la baralla, el noi s'hauria precipitat al buit des d'una altura de cinc metres. En un primer moment, les lesions feien pressagiar que el jove no acabaria perdent la vida. Quelcom, però, que ha acabat passant. 

Els Mossos d'Esquadra continuen investigant el succés. 

Una altra banda de lladres, desarticulada 

La Policia Nacional ha desarticulat a Barcelona una organització criminal que robava a persones d’edat avançada arreu de l’estat espanyol. Els agents van sorprendre els autors, cinc persones d’entre 22 i 52 anys, quan es disposaven a delinquir a la ciutat de Tarragona el passat 9 de març. 

Els arrestats, que en el moment de la detenció anaven vestits amb roba i ulleres que utilitzaven com a disfressa, amb telèfons interconnectats, són els presumptes responsables de diversos furts, estafes així com un delicte de pertinença a grup criminal. 

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

La policia els acusa d'haver comès més d'un centenar de delictes durant l’últim any a Aragó, Catalunya, el País Valencià i Múrcia per un valor d'aproximadament 60.000 euros.