Aturen un autobús escolar que es dirigia a França pel mal estat dels neumàtics

Els professors han alertat els Mossos d’Esquadra sobre les condicions de l’autocar

Els Mossos han denunciat un autobús per circular amb els pneumàtics en mal estat
Els Mossos han denunciat un autobús per circular amb els neumàtics en mal estat | Mossos d'Esquadra

La seguretat a les carreteres és molt important, però sobretot si es viatja amb menors, i sempre cal comprovar l’estat del vehicle abans d’emprendre qualsevol trajecte, ja que d’aquesta manera es poden evitar molts accidents de trànsit. Un dels punts més vulnerables que sempre s’han de revisar són els neumàtics i així ho han recordat els Mossos després d’enxampar un autocar que viatjava d’Igualada (Anoia) a Tolosa (França) amb 28 alumnes amb les rodes en mal estat.

Un autobús amb alumnes circulava amb els neumàtics en mal estat

Han estat els mateixos professors qui ha alertat als Mossos d’Esquadra de l’estat dels neumàtics de l’autobús en el qual viatjaven. Concretament dos d’ells es trobaven en un estat pèssim i podrien haver provocat un greu accident. Per aquesta raó, els agents de Trànsit s’han desplaçat fins on estaven per immobilitzar el vehicle i acompanyar-lo fins a un taller on van canviar les rodes abans de continuar amb el viatge cap a França amb els alumnes.

Estat de les rodes de l'autobús immobilitzat pels Mossos d'Esquadra
Estat de les rodes de l'autobús immobilitzat pels Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra

A més a més, els Mossos d’Esquadra també han denunciat el conductor de l’autocar perquè circular amb els neumàtics en mal estat pot ser sancionat amb 200 euros per cada roda afectada i amb la immobilització del vehicle, ja que la normativa indica que els neumàtics han de presentar clarament el dibuix, ja que si no estan en condicions, circular amb ells és molt perillós, sobretot si la carretera tampoc està en bon estat, plou o s’incrementa la velocitat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari