Un autobús s'incendia a l'avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia de Barcelona

El motor del vehicle ha cremat completament i no s'ha hagut de lamentar ferits

La gran columna de fum provocada per l'incendi es pot veure des de diferents punts de la ciutat
La gran columna de fum provocada per l'incendi es pot veure des de diferents punts de la ciutat | Twitter (@tonialonso85)

El motor d'un autobús de TMB ha cremat aquest divendres, 3 d'agost, a la tarda, a l'avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia de Barcelona. En concret, el foc s'ha declarat cap a les 16.30 hores i al lloc s'hi han desplaçat els Bombers de Barcelona, que han aconseguit apagar les flames en pocs minuts.

Afortunadament no hi ha hagut cap ferit i tot ha quedat en un ensurt i una gran columna de fum que s'ha pogut veure des de diferents punts de la ciutat. El foc només ha cremat el motor del vehicle i la resta ha quedat intacte. Un vehicle d'assistència l'ha hagut de remolcar per portar-lo a reparar.

Explota una bombona de gas sota un cotxe a l'Eixample de Barcelona

Una bombona que subministra gas d'anhídrid carbònic a les begudes de restaurants i bars va explotar el passat dijous, 26 de juliol, a l'Eixample de Barcelona. En concret, la deflagració va tenir lloc a la cantonada del carrer de la Indústria amb el de Padilla. Segons van indicar diversos testimonis, una persona estava manipulant la bombona, i la va deixar sota un cotxe. Com a resultat de l'explosió, diversos vehicles van resultar danyats com també divers mobiliari urbà, però no es van haver de lamentar ferits.

En l'incident hi van treballar a més dels Bombers de Barcelona també la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra. La policia va confirmar que es tractava d'un incident i es va desvincular de qualsevol relació terrorista. L'home que va provocar aquesta explosió, i segons han explicat fonts oficials, es dedicava a buscar per contenidors i altres llocs productes que després revenia. Aquest tipus de bombones, que incorporen peces metàl·liques criden l'atenció a les persones que es dediquen a aquest tipus de recol·lectes. L'home en va voler retirar les parts més interessants i en manipular la bombona en va fer malbé els sistemes de seguretat i va acabar explotant.


Comentaris

envia el comentari