rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

URGENT

Un accident de trànsit deixa 2 ferits greus a la T-11 al Baix Camp

Un autobús s'incendia a l'avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia de Barcelona

El motor del vehicle ha cremat completament i no s'ha hagut de lamentar ferits
La gran columna de fum provocada per l'incendi es pot veure des de diferents punts de la ciutat | Twitter (@tonialonso85)

 

El motor d'un autobús de TMB ha cremat aquest divendres, 3 d'agost, a la tarda, a l'avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia de Barcelona. En concret, el foc s'ha declarat cap a les 16.30 hores i al lloc s'hi han desplaçat els Bombers de Barcelona, que han aconseguit apagar les flames en pocs minuts.

 

Afortunadament no hi ha hagut cap ferit i tot ha quedat en un ensurt i una gran columna de fum que s'ha pogut veure des de diferents punts de la ciutat. El foc només ha cremat el motor del vehicle i la resta ha quedat intacte. Un vehicle d'assistència l'ha hagut de remolcar per portar-lo a reparar.

 

 

Explota una bombona de gas sota un cotxe a l'Eixample de Barcelona

Una bombona que subministra gas d'anhídrid carbònic a les begudes de restaurants i bars va explotar el passat dijous, 26 de juliol, a l'Eixample de Barcelona. En concret, la deflagració va tenir lloc a la cantonada del carrer de la Indústria amb el de Padilla. Segons van indicar diversos testimonis, una persona estava manipulant la bombona, i la va deixar sota un cotxe. Com a resultat de l'explosió, diversos vehicles van resultar danyats com també divers mobiliari urbà, però no es van haver de lamentar ferits.

 

En l'incident hi van treballar a més dels Bombers de Barcelona també la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra. La policia va confirmar que es tractava d'un incident i es va desvincular de qualsevol relació terrorista. L'home que va provocar aquesta explosió, i segons han explicat fonts oficials, es dedicava a buscar per contenidors i altres llocs productes que després revenia. Aquest tipus de bombones, que incorporen peces metàl·liques criden l'atenció a les persones que es dediquen a aquest tipus de recol·lectes. L'home en va voler retirar les parts més interessants i en manipular la bombona en va fer malbé els sistemes de seguretat i va acabar explotant.