Un atropellament, causa de la mort de l'home trobat a l'N-II a l'Empordà

La investigació policial segueix en marxa per localitzar l'autor dels fets, que hauria fugit després de l'atropellament mortal

L'autòpsia confirma que l'home trobat mort a l'N-II a l'Alt Empordà va ser atropellat | Cedida

Un dia després de la troballa d'un cadàver en un marge de l'N-II, al terme municipal de Capmany (Alt Empordà), l'autòpsia ha confirmat la principal hipòtesi amb què treballaven els agents; la víctima hauria estat atropellada i el conductor responsable hauria fugit.

Segons apuntaven fonts de la investigació, al voltant de les 10.40 hores del matí del passat dijous, un conductor i el seu acompanyant que circulaven en direcció nord per la carretera N-II van veure un cos sense vida al marge de la carretera, entre uns matolls.

En baixar del vehicle, ambdós van poder confirmar la tragèdia, de tal manera que van alertar als serveis d'emergències de la troballa. Immediatament, diverses patrulles de la policia catalana es van desplaçar fins al lloc dels fets, tant de Seguretat Ciutadana, com de Trànsit i Investigació.

Es confirma la hipòtesi de l'atropellament

Una vegada confirmat que la víctima havia mort feia unes hores, es va obrir una investigació per esclarir els fets, determinar la causa de la mort i identificar la víctima, que es trobava indocumentada.

Els agents desplaçats van intentar trobar indicis o proves que permetin reconstruir les circumstàncies de la mort de la víctima, un home de mitjana edat, d'origen caucàsic i possiblement indigent, però no ha estat fins a fer l'autòpsia que s'ha pogut confirmar l'atropellament com a causa única i principal.

A hores d'ara la investigació continua oberta per tal de trobar el responsable de l'atropellament mortal i poder localitzar algun familiar de la víctima. El Jutjat d'Instrucció de guàrdia de Figueres es fa càrrec del cas.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari