Pèssima notícia sobre la Fàbrica dels Reis d'Orient de Barcelona

L'Ajuntament ha indicat que s'està treballant per arreglar l'avaria

Una avaria elèctrica en el recinte de la Fabra i Coats de Barcelona ha obligat a suspendre la Fàbrica dels Reis i les visites corresponents durant la tarda d'aquest dijous. En un missatge a Twitter, l'Ajuntament de Barcelona ha explicat al voltant de les 16.00 hores que s'està treballant per a «recuperar» la Fàbrica però que, ara com ara, no es poden realitzar visites a l'espai.

S'està treballant per reparar l'avaria

Segons el consistori, a l'entrada del recinte s'informarà les persones que s'acostin de quina és la situació de l'avaria al llarg de la tarda però de moment les visites «no es poden realitzar».

La Fàbrica dels Reis d'Orient es tracta d'un espai habilitat que ha obert totes les tardes, des del 27 de desembre, per tal que els més petits puguin veure el procés de creació de les joguines. També disposa d'un apartat perquè els nens poguessin entregar les seves cartes als Reis d'Orient demanant els seus regals per a la nit més esperada. Abans de l'avaria elèctrica, estava previst que la fàbrica continués oberta fins al 4 de gener, tot just un dia abans de la Nit de Reis.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari