Les avaries d'un semàfor provoquen quatre accidents en un mes a Badalona

La càmera de seguretat d'un establiment proper va enregistrar el moment de l'incident

Accident Badalona
Moment de l'accident del passat diumenge a Badalona | Forn Marena

Els veïns de la ciutat de Badalona, al Barcelonès, denuncien la manca de seguretat en una cruïlla on els accidents de trànsit són molt habituals. Tot just el passat diumenge, un autobús es va endur un vehicle davant la mirada de diverses persones que en aquell moment es trobaven al Forn Marena.

El punt vermell es tracta de la cruïlla entre el carrer Baldomer Solà amb Saragossa, on sense saber-ho, la càmera de seguretat del mateix local va enregistrar el moment del xoc, segons indica el forn, el d'ahir és el quart accident en un mes. En el vídeo es pot veure perfectament com el conductor se salta un senyal de cedir el pas i just després és envestit per un autobús urbà.

Tot i això, els veïns lamenten que el semàfor, que és el que gestiona el trànsit en aquella zona, no funcionava en el moment de la col·lisió. A més a més, l'Ajuntament i la Guàrdia Urbana haurien rebut l'avís que els semàfors no funcionaven a les 9.00 d'aquell matí, segons informa 'Badalona Comunicació'.

En l'incident, el copilot del turisme envestit va resultar ferit i va haver de ser ingressat a l'hospital. Davant aquests incidents, que estan resultant ser habituals, els veïns i els responsables de l'establiment demanen mesures per evitar nous accidents i garantir la seguretat dels vianants de la zona.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari