Un cotxe dels Mossos d'Esquadra i dos agents molt darrere a la cerca de l'home desaparegut

Un avi de 82 anys desapareix sense deixar rastre a la Garrotxa

Els seus no saben res d'ell des de dimarts, però asseguren que és una persona activa i sense problemes de mobilitat

Un home de 82 anys ha desaparegut a Olot, a la comarca de la Garrotxa. L'home hauria sortit a passejar aquest dimarts, com feia habitualment, i no va tornar a casa seva. Mossos d'Esquadra, Bombers i Policia Local d'Olot han organitzat un dispositiu per buscar-lo. El seu fill va denunciar-ne la desaparició el dimecres a la comissaria i va explicar que l'última vegada que el va veure va ser el mateix dimarts.

Una persona activa i sense problemes de mobilitat

Des del dimecres que ja es va iniciar el dispositiu de recerca, però aquest dijous s'ha ampliat en nombre de dotacions. Els Mossos d'Esquadra hi han sumat una unitat canina i els Bombers n'hi han aportat dues més. També s'hi ha afegit un helicòpter dels Bombers que ha pentinat la zona des de l'aire.

A més, la unitat subaquàtica dels GRAE ha resseguit les olles, gorgues i rescloses del Fluvià i la riera de Riudaura al seu pas per Olot. Segons avancen fonts policials, l'home era molt actiu i no tenia problemes de mobilitat.

El dispositiu de recerca, paralitzat fins divendres a primera hora

Poc abans de les 22.00 hores els Bombers de la Generalitat han conformat que l'operatiu de recerca del desaparegut havia quedat aturat. En aquest sentit, el cos d'emergències ha explicat que les tasques s'han centrat a pentinar zones periurbanes, i una unitat subaquàtica també ha resseguit punts del Fluvià i de la riera de Riudaura. A les 8.00 de divendres es reprendran les tasques.