Foto d'una mà d'un adult amb la d'un nen.

Una àvia mata accidentalment el seu net d'un any després d'atropellar-lo

El petit va sortir de casa seguint la seva àvia, que no es va adonar fins que va notar el cop

Segurament, la segona mare per a molts i confident per a d'altres, les àvies han jugat sempre un paper molt important per als seus nets i netes. És tant l'afecte que es pot crear entre àvia i net que, moltes vegades, el dolor d'un fa mal a l'altre. Ha estat el cas d'una dona gran que ha atropellat accidentalment el seu net i li ha causat la mort.

Atropella el seu net per accident a la porta de casa seva

La policia de Townsville, una ciutat al nord-oest d'Austràlia, ja ha obert una investigació per aclarir les causes de l'accident que ha deixat un nen d'1 any sense vida. Pel que sembla, el menor va ser copejat per un turisme quan corria davant de casa seva. El tràgic succés va tenir lloc dimarts passat a la tarda, 2 d'agost, cap a les 17.40 hores.

L'àvia desconeixia que la víctima el seguia

La conductora del vehicle que va atropellar el nen era l'àvia d'aquest, que, segons afirmen les fonts, no s'havia adonat que el seu net era fora. Tot indica que el nen, de tan sols 1 any de vida, va seguir la seva àvia quan sortia de la casa de la família. En pujar al cotxe, l'acusada desconeixia que el seu net era al costat del vehicle i, just abans d'entrar a la carretera, va notar un cop.

Yaris Cross Electric Hybrid de Toyota
L'àvia sortia de la casa quan va notar un cop. | Toyota Autoforum

Els metges no van poder fer res

«En sortir del Toyota Prado i atemorir-se en veure el petit que acabava d'atropellar, el va recollir del terra i el va portar a l'interior de la casa», informa el Butlletí de Townsville. Moments després, sortia de nou del domicili amb el seu net als braços i el traslladava amb el mateix cotxe fins a l'hospital. A l'Hospital de Queensland van intentar mantenir el menor amb vida, però finalment no ho van aconseguir.

El sergent major Brett Smith, oficial de servei del districte, ha explicat que el personal mèdic «va fer tot el possible», però la poca edat de la víctima i la gravetat de la lesió van posar fi a la vida del nen. Un tràgic accident que de ben segur quedarà per sempre a la consciència de l'àvia.