18 trets i 2 ferits en una baralla entre famílies al barri de La Mina de Sant Adrià

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets

Dos agents dels Mossos d'Esquadra i un cotxe patrulla
Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esbrinar què va passar | Mossos d'Esquadra

Dues persones ferides i 18 trets, aquest és el resultat d'una baralla entre dues famílies que es va viure durant la tarda d'ahir al barri de La Mina de Sant Adrià del Besòs, al Barcelonès. Segons recull, 'Crónica Global', una disputa entre dos clans del barri hauria acabat amb diversos membres de les dues famílies utilitzant armes de foc.

Durant la disputa s'haurien produït fins a 18 trets i dos d'ells haurien ferit als veïns de la zona, segons fonts consultades pel citat mitjà. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís a les 18.00 hores i quan van arribar al lloc dels fets només van trobar casquets de bala, ni rastre dels membres dels dos clans, ni ferits. No obstant això, la policia catalana ha obert una investigació per tal d'esbrinar què va passar, ja que tot el que es va obtenir era silencia per a entorpir l'actuació policial.

Problemes al barri

La baralla d'ahir és un episodi més que se suma als problemes existents al barri de La Mina. Una zona que pateix d'ençà que van arribar els narcopisos i conseqüentment els toxicòmans que provoquen disputes. Tot això ha provocat les queixes dels veïns que lluiten per la dignificació del territori i que remarquen la necessitat de combatre aquests narcopisos que han arribat al barri a causa de la pressió policial que hi ha al centre de Barcelona.

D'altra banda, el barri barceloní intenta combatre l'exclusió social dels seus habitants que fa temps que demanen un habitatge digne i que fa anys que esperen que s'enderroqui l'edifici Venus i es reallotgin els seus residents. Fa 20 anys que esperen que es completi aquest projecte urbanístic.

Durant el confinament, el Departament de Salut va haver de descartar una iniciativa que es volia fer al barri, segons recull 'Crónica Global'. Es tractava de posar en marxa un hospital de campanya a la zona per a persones dependents. Una iniciativa que no va ser ben rebuda i que va acabar amb diversos incidents a La Mina durant el mes d'abril. El pla preveia adaptar el poliesportiu local per poder acollir a les persones dependents durant l'estat d'alarma.


Comentaris

envia el comentari