Imatge d'arxiu d'una parella de Mossos d'Esquadra atenent una víctima d'abusos sexuals

Una dona pateix una agressió sexual en grup al Maresme

Els fets van tenir lloc aquest dimecres 10 de juny

Aquestes dimecres 10 de juny una dona  de Premià de Mar, d'entre 30 i 40 anys i veïna del municipi, va denunciar davant dels Mossos d'Esquadra que tres homes la van assaltar a l'entrada d'un pont soterrani i que després van començar a fer-li tocaments i a estirar-li la roba. Segons avança ElCaso.cat, la policia catalana està investigant els fets com un nou cas d'abús sexual en grup a Catalunya. 

Concretament, la Unitat d'Investigació dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Premià de Mar està duent a terme les investigacions. A hores d'ara, encara no s'han pogut identificar els tres homes que van assaltar a la dona encara que la investigació es troba en una fase inicial. A més, la víctima  va assenyalar que els agressors anaven amb la cara parcialment tapada, sense poder aportar més detalls, un fet que dificulta més la identificació.

Una noia de Palamós, ingressada després de rebre una vintena de punyalades

Aquest dimecres a la nit una noia de Palamós  va rebre una vintena de ganivetades per part del seu company de pis. La dona es troba ingressada a l'hospital Josep Trueta de Girona. Els fets d'aquest nou cas de violència de gènere van tenir en un pis de la zona de la Fosca de Palamós. Els Mossos estan investigant la relació que tenien l'agressor i la víctima, si eren parella o companys de pis. Després d'apunyalar repetidament la víctima, l'agressor es va desfer del ganivet llançant-lo per la finestra i va fugir del lloc amb un cotxe.

Diversos veïns que van sentir els crits van alertar la policia i quan els agents van arribar a lloc, es van trobar la noia malferida a terra. L'agressor, un jove de 28 anys, es va entregar més tard a la comissaria dels Mossos de la Bisbal d'Empordà. La dona, de 34 anys, es troba en estat greu i té afectats els pulmons, el fetge i altres òrgans. 

L'Ajuntament de Palamòs va emtre un  comunicat oficial  per expressar el rebuig de tot el municipi a la violència de gènere i desitjar la recuperació de la dona de 34 anys, d'origen romanès, que actualment residia al municipi i que va ser agredida amb extrema violència. «La violència masclista no és un problema de les dones. És un problema de tothom, tots i totes», manifestava el comunicat.