Laura, la jove desapareguda a Barcelona i trobada pels Mossos en un cotxe amb una bengala nàutica

Troben en estranyes circumstàncies la jove de 23 desapareguda a Barcelona

Feia 2 dies que havia estat detinguda pels Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra van trobar el passat dilluns, 8 de juny, la jove francesa de  23 anys a qui s'havia donat per desapareguda aquest dimecres a Barcelona, i que correspon a les inicials L.P.

Segons ha informat la policia catalana, van trobar la jove dins d'un cotxe estacionat a l'avinguda del Paral·lel de la capital catalana després que els Mossos veiessin una columna de fum vermell.

En apropar-se al lloc dels fets, van veure un cotxe fumejant amb una persona dins el vehicle, juntament amb un gos, i que havia encès una bengala marina de les que s'utilitzen per demanar auxili. 

Els agents van demanar a un camioner  que operava per la zona amb una cuba d'aigua que els ajudés a apagar la bengala, i un cop estàlvia, van interrogar la jove, que en aquell moment no anava identificada, tal com ha explicat 'El Periódico'. 

Els Mossos van comprovar la documentació del vehicle i van trucar el seu propietari, que va assegurar que havia denunciat el seu robatori i va confirmar que tenia bengales nàutiques en el seu interior, motiu pel qual la jove va ser detinguda. 

Poc després de la seva detenció, els agents es van adonar que la jove necessitava atenció psiquiàtrica i va ser traslladada a un hospital, on va ser ingressada i s'hi troba actualment, sana i estàlvia. 

Va ser localitzada dilluns, però donada per desapareguda dimecres

Les circumstàncies de la seva desaparició han sigut estranyes perquè se la va donar per desapareguda dos dies després de ser localitzada pels Mossos. Segons han explicat, la jove va donar el seu nom real als agents que la van detenir però amb un cognom fals, i com que anava indocumentada i les empremtes digitals encara no havien permès la seva identificació, no van poder informar-ne.

Dos dies després, el dimecres, l'organització SOS Desaparecidos va donar l'alarma i la Guàrdia Civil va publicar l'ordre internacional de la seva desaparició, motiu pel qual una agent dels Mossos de la sala regional de Barcelona, que coneixia la detenció, va poder lligar els fils. 

En enviar-li la foto publicada per SOS Desaparecidos als seus companys de la Unitat de detinguts, els agents van confirmar que es tractava de Laura P. i es va donar la cerca per finalitzada.