Imatge d'arxiu de la façana d'una administració de Loterías y Apuestas del Estado

Un únic encertant de 'La Primitiva' s’emporta més d'1,4 milions d'euros a Terrassa

Va guanyar el premi de Primera Categoria

El propietari d’un cupó de ‘La Primitiva’ validat a Terrassa ha guanyat 1.420.036,30 euros en haver estat l’únic encertant  de Primera Categoria, sis encerts, en el sorteig celebrat aquest dijous. La butlleta guanyadora ha estat feta al Despatx Receptor número 12.640 de la ciutat catalana situat al carrer Antoninus Pius, número 130, segons ha informat Loterías y Apuestas del Estado.

La combinació guanyadora  del sorteig de ‘La Primitiva’ celebrat aquest dijous, 11 de juny, ha estat formada pels números 1, 3, 28, 30, 28 i 40. El complementari ha estat el 37 i el reintegrament, l’1. El ‘Joker’ ha estat el 1831913 i la recaptació del sorteig ha ascendit als 11.056.415,00 euros.

En el sorteig d’aquest dijous, a més, s’han registrat altres dos encertants de Segona Categoria, cinc encerts i un complementari, validats a l’Administració de Loteries número 1 de Zumarraga (Guipúscoa) i al Despatx Receptor número 38.310 de Guadalajara. Cadascun d’ells cobrarà un import de 106.502,73 euros.

Els sortejos es van reprendre en la setmana del 25 al 31 de maig

Després de diverses setmanes d'aturada a causa de la crisi sanitària del coronavirus, Loterías y Apuestas del Estado va anunciar que si el passat dissabte 16 de maig, es produïa algun tipus de recuperació de territoris per a la Fase 1, com així va ser, l'obertura de les administracions  es realitzaria el dia 18 de maig, amb l'inici de la venda de tots els jocs actius. En complir-se aquesta condició, els sortejos de la Bonoloto  i el Gordo de la Primitiva es van reiniciar en la setmana del 25 al 31 de maig.

Per una altra banda, la Loteria Nacional es va posar a la venda el passat dilluns 18 de maig encara que els sortejos s'han reprès aquest dijous 11 de juny. Per a la reobertura de les administracions i la represa de les vendes, SELAE va anunciar que tindria en compte «sempre com a prioritat la seguretat dels venedors i clients», i que «en aquests establiments es prenen totes les mesures necessàries per a comptabilitzar l'activitat comercial i la seguretat  dels ciutadans».

Cal recordar que el passat 11 de maig, el govern espanyol va permetre a les províncies i zones que havien passat a la fase 1 de la desescalada  la reobertura al públic de les administracions de loteria, «sempre que tinguin una superfície útil d'exposició i venda igual o inferior a 400 metres quadrats», si bé s'exceptuaven aquelles que es trobessin dins centres comercials sense accés directe i independent des de l'exterior.