Imatge d'arxiu d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra

Una mossegada i un cop al cap amb una ampolla: el resultat d'una baralla de bar al Ripollès

Els Mossos d'Esquadra de Ripoll també van haver de fer fora d'un comboi del ferrocarril una dona èbria

La festa i l’alcohol de vegades indueixen qui en participa a protagonitzar situacions ridícules i violentes. Un d’aquests casos estranys va succeïr aquest passat divendres, 5 de juny, a mitja tarda a Sant Joan de les Abadesses, al Ripollès.

Dues persones van iniciar una baralla a l’interior d’un bar de la localitat, que va acabar amb un dels veïns amb una mossegada al dit. L’altre va patir un cop al cap amb una ampolla. Tots dos van haver de ser separats pel propietari de l’establiment i van ser atesos posteriorment per personal sanitari de l’Hospital de Campdevànol.

La baralla acaba sense detinguts

Diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra i ambulàncies es van desplaçar al carrer de l'Alcalde Pere Rovira, on s'havien produït els fets. Després de prendre declaració als dos protagonistes, van aixecar atestat sense detinguts, ja que tots dos havien presentat denúncies creuades.

Una hora abans, els Mossos també van haver d'intervenir a l'estació de ferrocarril de Ripoll a petició de responsables de Renfe que van advertir de la presència d'una dona dins d'un comboi que molestava als passatgers. Els policies van fer-la fora del tren per provocar aldarulls i causar inseguretat en els altres viatgers, i van constatar que estava sota els efectes de l'alcohol.

Agressions a Lleida i Barcelona

Aquest dilluns, a Lleida, es va detenir un veí del barri de La Mariola com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces. Segons la versió de la víctima, familiar de l’agressor, aquest l’hauria abordat mentre ell i el seu fill anaven caminant cap a casa. Després de sortir del cotxe, se’ls va apropar amb un ganivet de grans dimensions a la mà i va amenaçar de matar el menor.

A Barcelona, aquest cap de setmana l'estació de metro del Paral·lel ha estat escenari d'un robatori fracassat. Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest passat diumenge un home que havia assaltat un usuari del transport públic per a prendre-li deu euros que li havien caigut mentre comprava un bitllet. En l'escorcoll de l'agressor, se li van trobar altres objectes presumptament robats.