Imatge d'arxiu d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra

Enxampen un conductor circulant a 217 km/h per l'AP-7 a l'Alt Empordà

El vehicle superava gairebé en cent quilòmetres la velocitat permesa | A l'Urgell, els Mossos van detenir diumenge un altre conductor andorrà

Els Mossos d’Esquadra van enxampar el passat cap de setmana un conductor que circulava a prop del doble de la velocitat permesa. Els fets van succeir el dissabte 5 de juny, quan la policia feia un control de velocitat a l'autopista, dins del terme municipal de Riudellots de la Selva, en direcció a Figueres

A tres quarts de sis de la tarda, els agents van veure que un vehicle superava els 200 quilòmetres per hora en un tram està limitat a 120. En concret, l’home, de vint-i-un anys i nacionalitat francesa, conduïa a 217 quilòmetres per hora.

El detingut va conduir quaranta quilòmetres des que fou vist fins a ser enxampat

Per aquest motiu, la policia va avisar que el conductor excedia la velocitat i el va aturar a la sortida 4 de l’autopista, al municipi de Borrassà. Fins que no va ser aturat, el vehicle va recórrer quaranta quilòmetres, des de La Selva fins a l’Alt Empordà.

Com que el conductor superava 97 km el límit de velocitat, els Mossos van obrir diligències penals i el van detenir per un delicte contra la seguretat viària. El detingut va passar a disposició judicial l'endemà i va ser deixat en llibertat amb càrrecs.

Un conductor andorrà dobla la velocitat a la C-14, a l'Urgell

El diumenge, a Ciutadilla, a la comarca de l'Urgell es va viure un succés semblant. Un control de velocitat de la policia va detectar, passats dos quarts de cinc de la tarda, un vehicle que circulava a 181 quilòmetres per hora per la carretera C-14. La velocitat màxima permesa en el tram de carretera era de 90 quilòmetres per hora. 

Els Mossos van aturar i van denunciar el conductor, de vint-i-sis anys i nacionalitat andorrana, per un delicte relatiu al trànsit per circular amb una velocitat penalment punible. Ara haurà de comparèixer, quan sigui requerit, davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Cervera.