La sirena d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra encesa

Una baralla enmig del carrer acaba amb un ferit amb un tall a la boca a l'Alt Empordà

La disputa la van protagonitzar dos coneguts de la policia, que ja havien provocat episodis similars temps enrere

La caiguda de l'estat d'alarma i el toc de queda ha permès que molta gent pugui gaudir d'activitats socials ben entrada la nit i que molts locals puguin mantenir oberta la seva activitat més enllà de l'hora de sopar. Tot i les coses bones que ha comportat, un altre dels danys col·laterals d'aquest canvi és que, per lògica, també hi hagi la sensació que hagin augmentat els casos d'incidents a la via pública a la nit.

Aquest dimecres a la nit, dia 2 de juny, n'hem tingut un nou cas amb una baralla que va tenir lloc al carrer Doctor Ferran, al barri del Parc Bosc de Figueres, a la comarca de l'Alt Empordà. Els fets van passar pels volts de les onze de la nit i en l'incident s'hi van veure implicades dues persones que es van barallar enmig del carrer. Fruit d'aquesta discussió, un dels dos implicats va acabar ferit amb un  tall a la boca provocat per una ampolla de vidre.

Segons han afirmat fonts policials, els dos implicats en la baralla són vells coneguts de la policia, ja que no és la primera vegada que generen incidents entre ells. Els Mossos d'Esquadra van ser alertats per un testimoni que va presenciar la batussa entre els dos protagonistes. Una vegada els agents de la policia catalana es van personar a la zona, s'hi van trobar l'home ferit lleu, que va ser traslladat a l'hospital.

Nou incident policial a l'Alt Empordà

Avui hem conegut que el passat dimarts, dia 1 de juny, la Guàrdia Civil, que s'encarrega del control fronterer entre els estats espanyol i francès, va detenir un camioner que transportava marihuana amagada dins del vehicle. 

Els agents van aturar un camió que pretenia creuar la frontera en direcció a França. Durant l'escorcoll, es van trobar 40 quilos de marihuana amagats a les rodes de recanvi del vehicle. Concretament, es van trobar 38 bosses plenes d'aquesta substància il·legal, envasades al buit i amagades en les diverses rodes de recanvi amb les quals compta el camió.

Una vegada finalitzat l'escorcoll i haver recuperat tota la droga, els agents de la Guàrdia Civil van pesar i requisar el material trobat al camió. Posteriorment, van procedir a detenir el conductor, un camioner de 46 anys i de nacionalitat polonesa. El van arrestar, tot acusant-lo d'un delicte contra la salut pública. El jutjat de Figueres és qui s'ha ocupat de la investigació del cas.