La sirena d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra encesa

Una baralla entre clans a Barcelona provoca un tiroteig de matinada

Han estat els mateixos veïns de la zona qui han alertat al cos policial en sentir els trets

Els Mossos d'Esquadra investiguen un tiroteig al districte de Sant Martí de Barcelona. Tal com ha avançat la Cadena Ser-Barcelona i ha confirmat l'ACN, els fets s'haurien produït al voltant de la una de la matinada d'aquest dissabte. 

Han estat els mateixos veïns de la zona qui van alertar al cos policial en sentir els trets. Immediatament, els agents es van desplaçar fins al lloc dels fets, però un cop allà no van trobar a ningú. L'incident, doncs, tampoc hauria acabat amb cap persona ferida. 

Segons publica el mitjà digital 'El Caso', hauria estat un grup nombrós de persones les quals haurien atacat un dels blocs de pisos de la zona d'Alfons Magnànim — zona limítrofa entre el districte de Sant Martí amb la Mina — armats amb pistoles. 

Quan els agents del cos dels Mossos d'Esquadra han arribat al lloc dels fets després de ser alertats pels veïns, i en donar una primera ullada en l'escena dels successos, s'han trobat un total de deu baines de bala. Tot i això, i segons el mitjà digital citat anteriorment, no s'ha detectat de moment cap ferit, ni al lloc dels fets ni en cap hospital proper. Tot i això, les autoritats no descarten el fet que en les pròximes hores se'n pugui detectar algun. 

Conflicte a causa de la marihuana

A més, i segons el mitjà citat, el motiu d'aquest tiroteig seria un dels motius pels quals els implicats no haurien acudit als cossos policials a demanar ajuda. Segons fonts properes a la investigació, tot apunta al fet que l'enfrontament hauria estat motivat per una plantació de marihuana. 

De fet, i tal com apunta el mateix mitjà que hem citat, els principals autors d'aquest tiroteig podrien haver estat ja identificats per part de la policia: es tractaria d'una seqüela de 'Los Manolos' de la Mina, ja coneguts per les autoritats. Ni més ni menys que un clan gitano que ja va ser desarticulat aquest passat mes de juliol per la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos i la UI de Badalona

De fet, apunten al fet que la disputa fos provocada a partir d'un conflicte amb la marihuana perquè aquesta mateixa banda es dedicava al conreu d'aquesta droga. Les autoritats sospiten que es podrien haver tornat a rearmar i tornar a delinquir. De moment, els Mossos han obert una investigació per aclarir els fets.