YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Baralla multitudinària entre conductors enmig del carrer a Barcelona

Diversos ciclistes s’han vist involucrats

Baralla entre conductors al centre de Barcelona. Un motorista i un conductor d’un cotxe s’han enfrontat enmig de l’avinguda del Paral·lel i han acabat involucrant diversos ciclistes en envair el carril bici. La discussió de tràfic ha quedat gravada, sent compartida aquest dilluns a través de les xarxes socials i fent-se viral ràpidament.

Baralla entre conductors al centre de Barcelona

Des del compte de Twitter d’‘Anti-radar Catalunya’ han compartit el vídeo on es pot veure com un grup de persones estan protagonitzant una baralla. Entre ells, un motorista amb casc negre que ha deixat la moto enmig del carrer i el conductor d’un Mini de color crema del qual ha baixat, juntament amb dos ciclistes que semblen intentar separar els dos primers que haurien discutit i estaven envaint el carril bici, tot i que no ha transcendit el motiu de l’enfrontament.

La baralla ha tingut lloc en la cruïlla entre l’avinguda del Paral·lel i el carrer de Viladomat, una zona amb molt trànsit. El vídeo està acompanyat d’unes paraules preocupants, ja que afirmen que la policia estava present i no ha fet res al respecte: «Mentrestant a Barcelona els mals entesos s'arreglen a base d'hòsties a mig Paral·lel mentre la policia s'ho mira sense immutar-se. Curiós».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari