YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Caos en un avió amb destí Espanya: Imatges de la forta baralla pel coronavirus

Dues persones van ser detingudes per la tripulació de la cabina, però no es tracta de turistes holandesos

Avió sobrevolant el cel
Dues persones han estat detingudes arran la baralla | Pixabay

Lamentable imatge la que s'ha vist aquest primer diumenge d'agost al ben mig de les altures. Durant un vol d'Amsterdam (Països Baixos) a Eivissa, diversos passatgers s'han embrancat en una brutal baralla on un d'ells va acabar sagnant a conseqüència dels cops.

La raó de la baralla no va ser una altra que l'obligació de portar mascareta. A més de ser obligatòria, és totalment recomanable a l'hora de viatjar en transports com un avió, on és pràcticament impossible mantenir la distància de seguretat d'un metre i mig.

La baralla es va produir a causa que un dels passatgers, el qual anava borratxo, es negava a posar-se la mascareta, segons el mitjà holandès 'Het Parool'. Afegeixen que l'aerolínia en la qual s'ha produït el succés és la KLM.

Cops de puny a la cara i menors observant l'escena

En un vídeo, publicat a Twitter, es poden veure les imatges de la baralla. A més, també es pot observar com bona part dels passatgers no tenen posada la mascareta. Al vídeo s'observa com un home sense samarreta rep un cop de puny al mig del nas i comença a sagnar. Mentrestant, forceja amb diverses persones alhora i alguns passatgers intenten detenir la situació sense obtenir resultats.

Altres passatgers intenten calmar la situació, i es poden sentir crits recordant que hi ha menors a l'avió que estan presenciant aquesta situació: «Pareu, hi ha nens aquí!». Malgrat les advertències, però, la situació no es calma. 

Segons ha informat el citat mitjà holandès, dues persones van ser detingudes per la tripulació de la cabina, però no es tracta de turistes holandesos. A les imatges es poden veure diversos membres trepitjant un dels agressors per immobilitzar-lo, mentre aquest i altres turistes segueixen cridant. 


Comentaris

envia el comentari