Baralla a cops de pal entre turistes en una platja de la Barceloneta

Aquesta zona és un focus de tensió a causa de l'increment dels turistes problemàtics o dels venedors ambulants

 

Nou cas de violència extrema a Barcelona. Concretament en una platja de la Barceloneta on dos grups de turistes s'han barallat a cops de pal i puny. Els veïns de la ciutat comtal han denunciat a través de les xarxes socials aquesta baralla multitudinària que ha estat gravada i s'ha fet viral a internet.

 

Violenta baralla entre dos grups de banyistes

En el vídeo es pot observar com dos grups de banyistes s'enfronten a cops de puny enmig d'una platja de la Barceloneta plena de gent. Encara no s'ha pogut aclarir què els va motivar a barallar-se, però a més d'arribar a les mans, també van donar-se puntades de peu i un d'ells va atacar a un altre amb una barra, que sembla metàl·lica.

 

Durant la baralla es pot escoltar com un dels homes demana que li retornin els diners. A més, al vídeo es pot veure com intenten aturar l'enfrontament diversos agents de seguretat privada dels locals de la platja, juntament amb agents de la Guàrdia Urbana que finalment aconsegueixen dispersar la gentada.

 

Fa anys que la zona de la platja de la Barceloneta és un focus de tensió, ja que hi ha incidents amb turistes, hi proliferen els venedors ambulants, els robatoris i les festes on certes persones només van per perdre el control. A més, destaca una altra baralla violenta d'ara fa dos anys, on es van barallar diversos venedors de mojitos, en molts casos preparats de forma insalubre.

 

També et pot interessar...