ARA MATEIX

🔴 Jordi Cuixart surt de la presó de Lledoners

Enxampen una menor conduint de matinada un cotxe per la C-12 la Ribera d'Ebre

Al cotxe, propietat del pare de la conductora, hi viatjaven també dues menors, totes elles veïnes del municipi de Móra la Nova
Imatge d'arxiu d'un control dels Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra

 

 

Els Mossos d'Esquadra han enxampat una menor de disset anys conduint un cotxe per la carretera C-12, a l'altura de Móra la Nova, al voltant de la una de la matinada d'avui dimarts. Els agents es trobaven efectuant un control a la mateixa via quan van veure un vehicle que es dirigia cap a ells reduint la marxa i amb els llums apagats. Tot i les indicacions evidents per aturar-lo, el vehicle ha continuat la marxa de manera anormal mentre efectuava acceleracions i frenades de manera brusca.

 

Quan els mossos han pogut aturar el vehicle han comprovat que a l'interior hi viatjaven tres noies. La més gran, la conductora, era menor d'edat —disset anys— així com les dues acompanyants, de setze i catorze, totes elles veïnes del mateix municipi.

 

Els agents han instruït les diligències policials per conduir un vehicle una persona menor sense carnet, les quals han estat remeses a la Fiscalia de Menors. Posteriorment, han deixat les tres menors sota custòdia dels seus pares o tutors legals. El vehicle va ser lliurat al pare de la conductora, que n'és el titular.