Es declara un incendi forestal a tocar de la muntanya de Montserrat

Es tracta d'una zona pròxima a la muntanya de Montserrat | Els Bombers ja han aconseguit controlar les flames
El foc s'ha declarat en una zona pròxima a la muntanya de Montserrat
El foc s'ha declarat en una zona pròxima a la muntanya de Montserrat | Twitter (@sandra_domenech)

ACTUALITZACIÓ 16/07/2019 19.00 hores

L'incendi forestal declarat a Collbató ja està controlat, segons han informat els Bombers de la Generalitat de Catalunya a través de les seves xarxes socials on també han indicat que el foc ha cremat un total de 8.600 metres, dels quals 200 eren de cereal. Actualment una desena de dotacions encara es troben al lloc dels fets per continuar remullant tota la zona afectada.

 

Incendi forestal a Collbató

Els Bombers de la Generalitat han intervingut aquest dimarts a la tarda per extingir un incendi forestal, ja estabilitzat, que s'ha declarat a prop de la urbanització del Bruc Residencial pertanyent al municipi del Bruc, a la comarca de l'Anoia, tot i que en un primer moment es parlava d'un incendi a Collbató, ja a la comarca del Baix Llobregat.

 

L'avís de l'incendi s'ha rebut a les 16.09 de la tarda, i les flames han calcinat vegetació en una zona molt propera a la muntanya de Montserrat, entre can Dalmases i la Font del Codol, i a tocar de l'autovia A-2. A les 18.20 hores, l'incendi ja estava estabilitzat, però continuava en actiu. Fins al lloc s'han desplaçat un total de quatre mitjans aeris i deu terrestres. 

 


  • T'ha interessat aquesta notícia? T'enviem últimes hores com aquesta de forma totalment gratuïta al teu mòbil. Clica aquí per rebre-les.

 

 

Els Bombers han intervingut amb un total de quatre mitjans aeris i deu dotacions terrestres
Els Bombers han intervingut amb un total de quatre mitjans aeris i deu dotacions terrestres | Bombers de la Generalitat

 

L'avís per incendi s'ha rebut a les 16.09 hores de la tarda
L'avís per incendi s'ha rebut a les 16.09 hores de la tarda | Twitter (@sandra_domenech)

 

Incendi al Bruc
L'incendi del Bruc està estabilitzat encara que continua actiu | Twitter - @PNMontserrat

 

Es declara un segon incendi al Baix Camp

S'ha declarat un incendi forestal a la Selva del Camp (Baix Camp) en una zona propera al Polígon Industrial Silva i els Bombers ja l'han estabilitzat.  L'avís s'ha rebut a les 16.01 i, malgrat ser pròxim a una zona industrial, sortosament no ha afectat cap empresa.

 

Es tracta d'un incendi de matollar i els Bombers hi estan treballant amb 10 dotacions terrestres i 1 mitjà aeri. És el segon incendi que s'ha declarat aquesta tarda i que està estabilitzat, encara que tant el del Bruc com aquest, a la Selva del Camp, continuïn actius.

 

incendi selva del camp
L'incendi de la Selva del Camp és el segon en pocs dies | Twitter - @bomberscat

 Comentaris

envia el comentari