Baralla entre manters i agents de la Guàrdia Urbana en ple passeig de Gràcia

S'han viscut moments de tensió perquè els manters no han volgut entregar el material als agents

Un enfrontament entre un grup de manters i diversos agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona ha tingut lloc aquest dilluns a l'encreuament entre passeig de Gràcia i Gran Via. Els agents, que anaven de paisà, formaven part d'un dispositiu de lluita contra el top manta i la venda ambulant il·legal.

Els manters van negar-se a entregar el material

El conflicte ha començat quan els venedors no han volgut entregar els objectes que venien i els agents els l'han intentat prendre. Amb el forcejament s'han viscut moments de tensió, ja que els policies han utilitzat les defenses extensibles mentre els manters es resistien i intentaven fugir amb el material. Finalment, la Guàrdia Urbana ha aconseguit prendre part dels objectes confiscats i ha abandonat la zona sense cap més incident. 

Part de la baralla es pot veure en el vídeo publicat pel compte de Twitter @BCNHelpers que comparteix informació sobre delictes i successos a la ciutat.

No s'investigarà l'enfrontament

Cap dels agents que va participar en el dispositiu ha resultat ferit i el conflicte s'ha tancat sense cap incident greu. Fonts de la policia han explicat a 'ElCaso.cat' que cap dels manters ha estat detingut i que no es durà a terme cap investigació per identificar-los ni detenir-los. 

Cal destacar que fa prop d'un mes hi va haver una altra baralla entre els agents de policia i diversos manters dins del metro de Barcelona, succés que finalment va acabar amb un detingut.

També et pot interessar...