Baralla entre manters i agents de la Guàrdia Urbana en ple passeig de Gràcia

S'han viscut moments de tensió perquè els manters no han volgut entregar el material als agents

Baralla entre manters i agents de la Guàrdia Urbana en ple passeig de Gràcia | Guillem RS

Un enfrontament entre un grup de manters i diversos agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona ha tingut lloc aquest dilluns a l'encreuament entre passeig de Gràcia i Gran Via. Els agents, que anaven de paisà, formaven part d'un dispositiu de lluita contra el top manta i la venda ambulant il·legal.

Els manters van negar-se a entregar el material

El conflicte ha començat quan els venedors no han volgut entregar els objectes que venien i els agents els l'han intentat prendre. Amb el forcejament s'han viscut moments de tensió, ja que els policies han utilitzat les defenses extensibles mentre els manters es resistien i intentaven fugir amb el material. Finalment, la Guàrdia Urbana ha aconseguit prendre part dels objectes confiscats i ha abandonat la zona sense cap més incident. 

Part de la baralla es pot veure en el vídeo publicat pel compte de Twitter @BCNHelpers que comparteix informació sobre delictes i successos a la ciutat.

No s'investigarà l'enfrontament

Cap dels agents que va participar en el dispositiu ha resultat ferit i el conflicte s'ha tancat sense cap incident greu. Fonts de la policia han explicat a 'ElCaso.cat' que cap dels manters ha estat detingut i que no es durà a terme cap investigació per identificar-los ni detenir-los. 

Cal destacar que fa prop d'un mes hi va haver una altra baralla entre els agents de policia i diversos manters dins del metro de Barcelona, succés que finalment va acabar amb un detingut.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari