Un grup de manters s'enfronta a la policia i aturen un comboi del Metro de Barcelona

Agents de la Guàrdia Urbana volien detenir-ne un a un vagó de la línia verda i la resta, uns 20, han oposat resistència paralitzant el servei durant uns minuts

Linia verda
L'incident ha aturat la línia verda del Metro durant uns minuts | Twitter

Nou incident al metro de Barcelona protagonitzat per un grup de manters. El servei a la línia verda ha hagut de ser interromput, durant uns minuts aquest tarda, després d'un moment de tensió entre aquests i agents de la Unitat de Suport Policial (USP) de la Guàrdia Urbana. 

L'incident ha tingut lloc cap a les 14.29 hores en un comboi que estava aturat a la parada de plaça de Catalunya. En aquells moments, segons fonts de Transports Metropolitans de Barcelona citades per 'El Caso', els policies han entrat al subsòl, per la zona de la línia vermella, per dur a terme una detenció d'un dels membres del grup. La resta, uns 20, han oposat resistència obligant a aturar el servei.    

El comboi ha estat desallotjat 

En un primer moment, els agents han aconseguit treure el detingut fora del tren. La resta de manters, però han provat d'impedir la detenció del seu company baixant del tren i dificultant l'acció policial en tot moment. 

La Guàrdia Urbana ha rebut la col·laboració d'agents dels Mossos d'Esquadra a més d'una desena de vigilants de seguretat privada de Transports Metropolitans de Barcelona. Finalment, tot i l'enfrontament inicial, l'actuació policial ha finalitzat en set minuts. Els manters han tornat a l'interior del vagó i els agents s'ha pogut dur l'arrestat a comissaria. 

Tot i la rapida intervenció, l'incident ha provocat alguns problemes en el servei d'aquesta línia de metro en direcció a Zona Universitària. No han circulat combois durant uns minuts, provocant aglomeracions en les andanes d'estacions com Sants i Liceu. A més, els passatgers del tren implicat han estat desallotjats.  

  


Comentaris

envia el comentari