Agredeixen en grup a un carterista al Metro de Barcelona

Els passatgers l'han agredit amb cops de puny i puntades de peu
Finalment el carterista va ser detingut i els Mossos d'Esquadra es van fer càrrec de la situació   | CatalunyaDiari.cat

Aquest dimecres al migdia, a les 15.00 hores, es va produir una nova agressió al Metro de Barcelona després que un carterista fos agredit per la seva víctima i d'altres passatgers, segons avança 'ElCaso'.

 

L'incident s'ha produït a l'estació de l'Hospital Clínic, concretament a la línia 5, després que un usuari del metro s'hagi adonat del que estava fent el carterista. Tot seguit l'ha agredit. 

 

Cops i puntades al carterista que s'ha defensat amb cops de puny

El carterista, un cop ha estat agredit, s'hi ha tornat i altres passatgers han sortit en defensa de qui hauria estat la víctima d'aquest fins que han aconseguit fer-lo fora del tren. Allí han continuat empentant, cridant, donant cops i puntades de peu al carterista mentre que aquesta també ha utilitzat cops de punys i escopinades per a defensar-se.

 

Els passatgers han pogut reduir al carterista que ha estat detingut pel vigilant de seguretat de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) qui, un cop emmanillat, l'ha dut fora de l'estació on els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la situació. Per sort, cap de les persones implicades ha resultat ferida, ara resta esperar si el ciutadà presentarà denúncia contra el carterista o si bé, serà el carterista qui presentarà una denúncia per les agressions rebudes. 

 

També et pot interessar...Comentaris
juan
para que denunciar si saldra libre y por la puerta grande ¡¡ lo mejor expatriarlo fuera persona no grata

envia el comentari