Imatge de la cinta policial

Baralla mortal a Terrassa: un jove perd la vida després de ser apunyalat

La víctima ha rebut diverses ferides per arma blanca i els serveis d'emergència no han pogut fer res per salvar la vida

Un jove de 20 anys ha perdut la vida a Terrassa, a la comarca del Vallès Occidental, a conseqüència de diverses ferides per arma blanca. L'home ha estat apunyalat en plena via pública cap a les 12 del migdia, al carrer Bartrina de la ciutat. Han estat els mateixos vianants els que han alertat dels fets als serveis d'emergència.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, la Policia Municipal i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Tot i els esforços de diversos sanitaris, no ha estat possible salvar la vida del jove. El cos ha estat traslladat a l'Institut Anatòmic Forense on se li practicarà l'autòpsia.

Investigació dels Mossos d'Esquadra en curs

En aquests moments, la investigació continua oberta. Diversos efectius de les unitats de recerca criminal i de seguretat ciutadana del cos anatòmic segueixen investigant l'origen de la baralla. Tampoc se sap si finalment han pogut aturar el presumpte homicida.

No és la primera vegada que tenen lloc aquests fets. El mes de setembre passat un home demanava auxili en una escola després de rebre diverses ferides d'arma blanca a l'esquena. I no és un cas aïllat. El 2023 van ser diverses les víctimes, incloent-hi un nen.