Cotxe de patrulla dels Mossos d'Esquadra

Un motorista de 28 anys mor en un accident de trànsit a la C-31 (Mataró)

El jove residia a Galícia i ha mort a l'Hospital a causa de les ferides greus que li van causar l'accident

Un motorista de 28 anys ha perdut la vida aquest dissabte, 13 de gener, a la carretera C-31 E, a l'altura de Mataró (Maresme). El conductor de la moto va caure del vehicle i va patir greus ferides, per la qual cosa van haver de traslladar-lo a l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol. Finalment, allà va perdre la vida.

Encara no se saben les causes del fatal succés, però l'únic que se sap és que el jove, per algun motiu, va acabar caient de la moto cap a les 18:20, ja que els Mossos van rebre l'avís a les 18:25.

Dues ambulàncies i tres patrulles van socórrer el motorista

El conductor va ser atès pel SEM i, només traslladar-lo a l'Hospital, el centre mèdic de Barcelona ha fet tot el possible per salvar-li la vida. Finalment, els facultatius no han pogut fer res per ell. A causa de les greus ferides i l'estat crític en què es trobava, ha acabat perdent la vida.

Tot apunta a una caiguda sense més persones implicades

De moment, s'està investigant què és el que va passar exactament. Pel que se sap és que sembla que el motorista va caure a la via, provocant el pitjor dels finals.

Quart accident a Catalunya des de començament d'any

Des que va començar el nou any, ja són quatre les víctimes mortals a les carreteres. Una xifra alarmant, tenint en compte que no ha passat ni mig mes. El primer cas va tenir lloc l'1 de gener, concretament va ser un home de 75 anys que va ser atropellat a la C-55 a l'alçada de Castellbell i el Vilar.

L'home va travessar la carretera, per causes desconegudes, i va ser envestit per un vehicle al punt quilomètric 17,2.

El Servei Català de Transit recolza els familiars en cas de pèrdues

El SIAVT està a disposició de familiars i afectats per accidents de trànsit durant tot l'any. Ofereixen tota mena d'atenció, com ara:

- Servei d'orientació en cas de sinistre

- Conèixer recursos existents

- Suport psicològic

- Rebre informació dels drets pertinents

A més, hi ha un telèfon gratuït (900100268) per atendre les persones que ho requereixin o, si no, mitjançant la web victimestransit.gencat.cat.