URGENT

👉 La Covid no frena i la pressió assistencial als hospitals catalans augmenta

Baralla multitudinària a plena llum del dia en un barri de Cornellà de Llobregat

Els fets van tenir lloc aquest dimecres a la tarda

Imatge d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra a la Rambla
La baralla ha comptat amb la participació d'una dotzena de persones   | Catalunya Diari

Aquest dijous a la tarda, el barri de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat ha estat escenari d'una batalla campal al carrer. Al voltant d'una dotzena de persones han participat en una baralla a base de cops de puny i espentes. Tot sota l'atenta mirada dels veïns que cridaven «bastat». Tal com es pot veure al vídeo, els fets han tingut lloc davant d'un establiment de menjar ràpid. Alhora un grup de dones retenia a una altra que estava tirada a terra i uns homes intentaven noquejar un individu.

 

Uns okupes amenacen la policia de fer esclatar una granada de mà al centre de Barcelona

Tensa situació la viscuda aquest de dimecres al carrer Tenor Masini de Barcelona. Dos germans, de nacionalitat espanyola i aproximadament 40 anys, van amenaçar els agents dels Mossos d’Esquadra que havien acudit al seu domicili per desallotjar-los. Els germans estaven vivint il·legalment al domicili i una patrulla s’havia aproximat per expulsar-los.

Al voltant de les nou del matí, una patrulla dels Mossos d’Esquadra es va dirigir a aquest domicili de la ciutat comtal per procedir a expulsar els okupes.  La sorpresa va arribar quan un veí, que estava presenciant l'escena des del seu balcó, va alertar els agents que un dels ocupants tenia una granada de mà i amenaçava de llençar-la si els agents no aturaven el desallotjament.  En aquest moment van aturar l’operació per demanar l’ajuda dels artificiers dels TEDAX, els qui van aparèixer pocs minuts després.

Van ser els artificiers qui van poder negociar amb els germans i un d’ells va entregar finalment la granada de mà. Segons els agents, l’explosiu era autèntic però no tenia càrrega explosiva. El germà que amenaçava amb la granada va ser finalment l’únic detingut d’aquesta operació policial.

Tot i aquesta tensa situació a primera hora del matí, els ocupes no havien causat molèsties al barri ni a l’immoble durant el temps que havien estat vivint. Els germans, però, eren uns vells coneguts de la policia. En total acumulaven 23 antecedents policials per robatoris violents en establiments comercials, als quals se’ls ha de sumar ara la pertinença d’una granada i per un delicte d'amenaces.


Comentaris

envia el comentari