Baralla multitudinària entre 400 joves i la policia pel tancament d'un local nocturn a Palamós

Un agent de la Policia Local va resultar ferit i dos joves, un d'ells menor, van ser detinguts
Policia Local Palamós
La Policia Local va haver de demanar els propietaris que tanquessin l'establiment, ja que incomplia l'horari  | Twitter

Durant la matinada de dilluns a dimarts, 25 de juny, una batalla campal va tenir lloc a Palamós, al Baix Empordà. Tal com informa el 'Diari de Girona', la baralla es va ocasionar per culpa del tancament d'un local mòbil on se servien begudes per la festa major.

 

Segons el mitjà, aquest incomplia l'horari de tancament. L'establiment estava instal·lat a la zona del passeig marítim de Palamós i hi havia uns 200 joves quan aquest hauria d'haver tancat hores abans. Així mateix, la Policia Local van anar a avisar els propietaris de la instal·lació per demanar-los que tanquessin.

 

La negativa dels propietaris

Fonts properes asseguren que els amos del local es van negar a tancar al·legant que tenien molts clients. En sentir que volien finalitzar la festa, un grup de joves concentrat vora l'establiment va començar a llançar pedres i ampolles contra els policies. Posteriorment, els efectius dels antiavalots dels Mossos d'Esquadra (ARRO) van haver de sumar-s'hi, carregant contra els joves, ja que n'hi havia 400.

 

Solucions dràstiques

Un policia local de Palamós va resultar ferit d'un braç i dos joves, un d'ells menor d'edat, van ser detinguts per un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat i per desordres públics. Finalment, la Policia ha decidit emetre un informe per tal d'evitar que l'establiment torni a instal·lar-se al municipi, amb l'objectiu d'impedir possibles noves baralles. 

 

 

També et pot interessar...

 Comentaris

envia el comentari