Nova baralla al Port Olímpic dues hores després de l'apunyalament mortal

Els vigilants de seguretat han aconseguit separar les tres persones que s'enfrontaven

Port Olímpic de Barcelona de nit
Aquesta matinada s'ha viscut una nova baralla al Port Olímpic entre tres persones   | Cedida

 

Una baralla a cops de puny i puntades de peu ha acabat sense ferits al Port Olímpic aquest dimecres a les cinc del matí, al mateix lloc on dues hores abans hi ha hagut un apunyalament que ha acabat amb la mort d'una noia de 26 anys. Tal com es pot veure en un vídeo publicat per 'Betevé', a la baralla hi han participat tres persones que els vigilants de seguretat han pogut separar.

Després de rebre l'avís de la baralla, els Mossos d'Esquadra s'hi han desplaçat i han ofert mediació i assessorament a les persones que s'han barallat. La baralla i l'apunyalament han estat a la mateixa zona, a prop d'un local d'oci del Moll de Gregal al Port Olímpic de Barcelona.

La Federació Catalana de Locals d'Oci Nocturn reclama més presència policial

La Federació Catalana de Locals d'Oci Nocturn (Fecalon) reclama més presència policial al Port Olímpic i altres zones de «concurrència» i exigeix que la resolució dels «problemes de criminalitat» de la ciutat no es «dipositi» en els equips privats de seguretat dels clubs i les discoteques. En un comunicat fet públic arran de l'apunyalament mortal a una noia la passada matinada en un local d'oci, l'entitat anuncia també que sol·licitarà constituir-se com a acció popular en el cas després de resultar ferit per arma blanca un vigilant.

En el text, Fecalon destaca que el vigilant va actuar amb una «extrema professionalitat i valentia» i recorda que també va patir punyalades per part d'un individu que segueix buscat per la policia.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari