Els fills de Blanca Fernández, Olivia i David Fresneda, destrossats per la mort de la seva mare

Els joves, de 19 i 20 anys, són apassionats del rugby i han participat activament a la recerca de la seva mare

Olivia y David Fresneda
Els fills de l'esportista durant la recerca | GTRES

A primera hora d'aquesta tarda, i després de diversos dies de recerca, els equips que hi participaven han confirmat la troballa del cos sense vida de l'esportista Blanca Fernández Ochoa. Bona part de la família ha viscut el moment concret, dins d'una carpa especialment habilitada per ells, en el qual es confirmava que el cadàver trobar a la Peñota, era el de la medallista olímpica.

Entre els familiars es trobaven els seus dos fills, Olivia i David Fresneda, de 20 i 19 anys respectivament, els quals s'han vist clarament afectats per la trista notícia, després dels llargs dies d'espera i angoixa. Durant aquests dies se'ls ha pogut veure als dos per la zona de Cercedilla, preocupats però esperançats en companyia dels seus tiets i germans de l'esportista, Lola i José Manuel Fernández Ochoa. En aquests durs moments, també els acompanyava el marit de la primera, Adrián Federighi.

Els fills es van desplaçar a la zona on es troben diumenge per tal de participar activament en la recerca de la seva mare, tot i que la germana gran, Olivia, va haver de marxar durant el dilluns per un compromís amb la selecció nacional de rugbi a 7, de la qual és internacional.

Aficionats a l'esport, i a l'esquí per voluntat de la seva mare

Els fills són fruit del segon matrimoni de l'esquiadora amb David Fresneda, amb aquest empresari propietat d'una escola de busseig a Cabo de Palos, a Múrcia, va tenir una relació relativament curta i de la qual van acabar divorciant-se, de forma poc amistosa, l'any 2007.

Blanca Olivia David
Blanca Fernández juntament als seus fills David i Olivia | Instagram

 

No obstant això, el divorci no va impedir que els dos fills creixessin amb l'amor de la seva mare, qui els hi va contagiar la passió per l'esport. Tot i això, la medallista mai va voler que aquests es dediquessin a l'esquí. Curiosament, ambdós van optar pel rugbi, una disciplina totalment diferent i amb equip. De fet, l'Olivia és una de les majors promeses d'aquest esport de tot Espanya, per això va haver d'abandonar durant un dia la cerca per anar al 'Centre d'Alt Rendiment de Sierra Nevada' per tal de preparar les 'World Rugby Seven Series' que es disputaran el pròxim 5 i 6 d'octubre a Glendale, als Estats Units.

Tot i això, des de la federació han confirmat que la noia seguia en tot moment en «contacte directe amb la seva família, a més d'estar-ho amb els responsables de l'operatiu de la recerca». Davant les altes possibilitats de trobar, per fi, a la seva mare, tornava avui mateix des de Granada.

  

En tornar, s'ha pogut retrobar amb la resta de la seva família, inclòs el seu germà petit David, qui també és jugador de rugbi i competeix amb l'equip d''Enginyers Industrials de Las Rozas de Madrid'.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari