L'historial de cerca de Fernández Ochoa apunta a cases rurals del nord d'Espanya

La policia investiga el telèfon mòbil de l'esquiadora per buscar pistes clau

blanca fernandez
La recerca de Blanca Fernández Ochoa presenta obstacles per culpa de la manca de proves i pistes | 112 Comunitat de Madrid

Malgrat que la investigació sobre la desaparició de Blanca Fernández Ochoa ultima recursos per a avançar, la manca de proves i pistes està suposant realment un obstacle. A mesura que passen els dies, la situació es complica tant en el dispositiu policial —que ja sobrevola amb drons i helicòpters les 3.500 hectàrees de les deveses—, com en l'estat d'ànim de la família, que cada vegada veu més lluny la possibilitat de trobar l'exatleta amb vida. 

Ara bé, a falta de proves fefaents, la Policia Nacional no descarta que el parador de Fernández Ochoa sigui un altre. De fet, l'únic motiu que ha conduït el dispositiu de recerca a Cercedilla és que l'esquiadora havia planejat practicar senderisme, una de les seves grans aficions. Cal sumar també que el seu cotxe —amb la documentació civil— va ser trobat en un dels aparcaments del paratge. No obstant això, l'historial de recerca del seu telèfon mòbil ha suscitat altres teories.

La família de l'esquiadora, frustrada però amb esperança, dona tot el seu suport als efectius que participen en la recerca | Catalunya Diari

Cases rurals a Sòria, Àvila i Astúries: un nou focus d'atenció

Segons la darrera informació policial, la medallista olímpica hauria cercat cases rurals a Sòria , Àvila i Astúries. Un familiar ha relatat que van contactar amb les cases rurals i que «en un principi no volien donar informació per la protecció de dades» però en expressar la necessitat per la situació d'emergència «van ajudar i van col·laborar».

Paral·lelament, sembla que Blanca va cercar a Internet com obtenir un sac per dormir al ras. Per aquest motiu, part de la investigació policial ha centrat el focus d'atenció en les botigues esportives amb l'objectiu de trobar pistes clau per a localització urgent de l'esquiadora. La recerca incessant en què participen efectius, voluntaris, amics i familiars prossegueix a contrarellotge, ja que cada dia que passa es converteix en un infern incident en l'estat d'ànim així com una reducció de les possibilitats de trobar-la amb vida. 

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari