La família de Blanca Fernández Ochoa té esperances de trobar-la «encara que sigui accidentada»

Voluntaris, familiars i amics s'han sumat al dispositiu de recerca de l'exesquiadora olímpica

Lola Fernández Ochoa ha assenyalat que no han perdut l'esperança de trobar a la seva germana
Lola Fernández Ochoa ha assenyalat que no han perdut l'esperança de trobar a la seva germana | Cedida

La família de Blanca Fernádez Ochoa, desapareguda des del passat divendres, 23 d'agost, ha declarat no haver perdut l'esperança de trobar-la «encara que sigui accidentada». Així ho ha expressat Lola, la seva germana, recordant que Blanca «estava fenomenal» i, per aquest motiu, la desaparició —que des d'un principi semblava voluntària— és estranya. Tal com va informar CatalunyaDiari anteriorment, el vehicle de l'exesquiadora —sense cap indici de violència—  va ser localitzat a Cercedilla, en una zona de senderisme.

La darrera informació policial indica que Fernández Ochoa va estar comprant en un centre comercial de Pozuelo d'Alarcón un dia després de desaparèixer —el passat 24 d'agost. En referència a la troballa del seu cotxe, diversos guàrdies del parc natural van relatar que el vehicle no estava aparcat el dia 29, per la qual cosa no es descarta la possibilitat que l'exatleta hagués volgut aïllar-se a la muntanya, on podria haver patit un accident. Ara, a l'espera de l'organització per la recerca, conduïda per la Policia Nacional, la família no desisteix.

cotxe
El cotxe de Blanca Fernández Ochoa a l'aparcament on es va localitzar | CatalunyaDiari

 

La seva filla va preocupar-se en veure que Blanca s'havia deixat el mòbil a casa

Així mateix, en veure la quantitat de voluntaris, amics i familiars que s'han unit a les tasques de recerca, Lola Fernández Ochoa ha volgut agrair l'esforç: «Estem molt animats de veure tanta gent preocupada i emocionada amb les mostres d'afecte que ens han donat el poble de Cercedilla, familiars i amics».

La preocupació de la filla de l'exatleta, Olivia, va arribar en adonar-se que s'havia deixat el mòbil a casa, després de dir que marxava al nord a practicar senderisme. Poc després, va alertar les autoritats sobre la desaparició de la seva mare.

També et pot interessar... 


Comentaris

envia el comentari