Ferida greu una dona en xocar amb el patinet contra un cotxe a Reus

Testimonis presencials asseguren que anava en patinet elèctric i s'hauria saltat un 'cediu el pas'

Guàrdia Urbana Reus SEM
Unitats de la Guàrdia Urbana de Reus i del SEM s'han desplaçat al lloc de l'accident | Albert Fuertes

Un cotxe ha atropellat la usuària d'un patinet elèctric a Reus que, segons testimonis presencials, s'ha saltat un 'cediu el pas' al carrer de l'Aigua Nova, al barri Horts de Miró. La víctima ha resultat ferida menys greu i els operatius del Sistema d'Emergències Mèdiques l'han immobilitzat per traslladar-la a l'hospital. Els fets han passat quan faltaven uns minuts per la una del migdia a l'encreuament amb el carrer de Sant Antoni Maria Claret.

Guàrdia Urbana Reus SEM
La furgoneta de la Guàrdia Urbana, amb el patinet al costat | Albert Fuertes

 

Segons testimonis presencials, la usuària del patinet ha arribat a l'encreuament des del carrer de Sant Antoni Maria Claret per seguir recte en direcció al carrer Camí de Tarragona, i no s'hauria aturat ni hauria reduït la velocitat en arribar a l'altura del carrer de l'Aigua Nova. És per aquesta via per on circulava el cotxe, que tampoc ha pogut fer res per evitar l'impacte.

El SEM hi ha mobilitzat dues ambulàncies, que han assistit la dona, en situació menys greu, i l'han acabat traslladant a l'Hospital Sant Joan. Els ocupants del vehicle han resultat il·lesos.


Comentaris

envia el comentari