Presó per a tres homes acusats de cometre robatoris violents al Baix Llobregat

Se'ls atribueixen delictes contra comerços, contra una turista, contra repartidors de menjar o contra joves a la via pública

Detingut Mossos d'Esquadra
Els tres homes havien robat en diverses ocasions i situacions diferents | Twitter (@mossos)

 

Tres veïns del Prat de Llobregat de 18, 31 i 38 anys i nacionalitat espanyola han ingressat a presó, acusats de cometre vuit robatoris amb violència i intimidació en aquesta localitat. Un d'ells va ser detingut el 24 d'agost com a presumpte autor del robatori a una turista australiana a les portes de la Fundació Catalana de l'Esplai. El jutge en va decretar la llibertat amb càrrecs, i tres dies més tard va ser detingut un altre cop per un altre robatori amb violència a una farmàcia. Aquesta vegada es va decretar presó, on va ingressar el 28 d'agost. 

Prèviament, a finals de juliol, un altre individu va ser detingut per la Policia Local del Prat com a presumpte autor de tres robatoris amb violència i intimidació a diferents comerços que el lladre cometia armat amb un cúter. Va ingressar a presó el 2 d'agost.

Utilitzava molta violència per atacar les víctimes

Finalment, la Policia Local va detenir un tercer individu per una ordre de recerca i detenció emesa pels Mossos, que li atribuïen diversos robatoris amb violència. En l'últim, indica la policia, va fer servir una arma de foc simulada. També explica que utilitzava molta violència contra les víctimes, a les quals abordava per l'esquena fent ús d'esprais de defensa personal, defenses extensibles o ganivets. Així les intimidava i els robava objectes de valor o diners. Sovint les víctimes havien de rebre atenció mèdica.

Segons la policia, el lladre solia triar com a víctimes a repartidors de pizza, als quals abordava després d'haver trucat per fer comandes falses, a més de joves que anaven sols caminant pel carrer. El jutge va decretar el seu ingrés a presó el passat 11 d'agost.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari