Detenen dos lladres multireincidents per dos robatoris amb violència diferents a Barcelona

Els dos arrestats, amb un ampli historial delictiu, van haver de retornar les joies

Es registren tres agressions sexuals en cinc dies a Barcelona
Els Mossos van detenir dos lladres multireincidents acusats de dos robatoris diferents el passat diumenge | Mossos d'Esquadra

Dos lladres multireincidents van ser detinguts el passat diumenge, 1 de setembre, al matí després de fer l'estrebada d'un rellotge de luxe i d'una cadena d'or, que els agents van poder recuperar i retornar a les víctimes. El primer fet va passar poc abans de les sis del matí a Ciutat Vella, quan es va cometre el robatori d'un rellotge amb un valor de 10.000 euros fent una estrebada.

Després de rebre la informació per part d'un testimoni, una patrulla va iniciar la recerca fins a efectuar la detenció d'un jove de 21 anys de nacionalitat algeriana. L'arrestat va haver de retornar finalment el rellotge al seu propietari.

Els arrestats ja són coneguts per la policia

Tres hores després, a les nou del matí de diumenge, els Mossos van rebre l'avís que paral·lelament hi havia hagut una estrebada d'una cadena d'or que una senyora portava al coll a Horta Guinardó. Diversos agents van localitzar l'autor dels fets, un jove de 21 anys del Marroc, el van detenir i van recuperar i retornar la joia. Els dos detinguts són lladres multireincidents, segons informen els Mossos d'Esquadra.

També et pot interessar...


Comentaris
Pere Formiguera Rovirosa
Una pregunta : si els putos son multireincidents es perquè no els hi varen reventar el cap ja fa molt temps ?
Pere Formiguera Rovirosa
Dir que els xoriços son algerins i marroquins es "xenofobia" ? S' ha d'ocultar aquesta informaciò a fì de no ferir sensibilitats delicades ?
Andreu Pallarès Barnisell
Putos "moros" xoriços

envia el comentari