Un menor roba d’una estrebada la cadena d’or d’unex directiu de Google a Barcelona

La víctima ha denunciat assegurant que «la ciutat necessita un canvi» ràpidament

Un exdirectiu de Google ha patit un robatori al centre de Barcelona
Un exdirectiu de Google ha patit un robatori al centre de Barcelona | Mossos d'Esquadra

Denuncien un nou robatori a Barcelona. Aquest passat dijous al vespre, un menor ha robat la cadena d’or d’un exdirectiu de Google fent-li una estrebada i marxant corrents, segons ha explicat l’home a través de les xarxes socials.

Va cridar demanant ajuda

Els fets van tenir lloc al voltant de les 20.00 hores d’aquest dijous 28 d’agost a la plaça de Catalunya. Segons ha detallat Bernardo Hernández al seu compte de Twitter, «Un nen menor d’edat nord-africà em va envoltar amb un braç, li vaig dir que em deixés, però ell em va perseguir, vaig cridar demanant la policia, sense ajuda, va agafar la meva cadena d’or, va estirar fort i va sortir  corrents».

Hernández ha lamentat la situació assegurant que «aquesta ciutat necessita un canvi. Ràpid». I és que Barcelona està vivint una situació d’inseguretat, amb un increment de robatoris amb violència d’un 30% aquest 2019, segons dades dels Mossos d’Esquadra. Per la seva part, diverses associacions de veïns de la ciutat comtal han convocat mobilitzacions per demanar solucions al respecte.

També pots llegir...


Comentaris
Carla
Treballo a les rambles, i aquesta manera de robar no es nova, ja es habitual, la unica cosa que em molesta, es q nomes comenteu aquets casos cuan li pasa a una persona coneguda, els que estem aqui cada dia ho patim més i ningú ens menciona
E.M.V.
El robo se denuncia en comisaría,no en redes sociales. De ésta manera,sólo siembran miedo, yendo a la poli, pueden perseguir.EL ROBO ES COMUN EN TODA Ñ. POR LA FALTA DE HONRADEZ DEL QUE LO PRACTICA.Séa quien sea el personaje...

envia el comentari