YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Blanca Fernández pateix un trastorn de bipolaritat que podria haver afectat la seva orientació

El trastorn, juntament amb la situació sentimental i econòmica podrien haver influït en seu estat emocional

Blanca Fernández Ochoa
Blanca Fernández Ochoa en una imatge d'arxiu   | Twitter (@CATzona_com)

Totes les mirades segueixen posades en la recerca de l’exesquiadora olímpica Blanca Fernández Ochoa, desapareguda fa més d’una setmana. Ara, la família ha anunciat un factor que hauria pogut influir en la desaparició, i és que la desapareguda pateix un trastorn bipolar que, creuen, podria haver-li provocat desorientació. Aquest dilluns l’operatiu desplegat va abandonar amb la posta de sol sense resultats, no obstant això, la cerca ha continuat aquest dimarts a primera hora a la zona de la vall de la ‘Fuenfría’ i totes les zones que envolten l’aparcament on es va trobar el cotxe de la desapareguda.

El trastorn mental que pateix Fernández Ochoa és greu, i causa canvis dràstics en l’estat d’ànim que poden comprendre des de l’eufòria i l’activitat, també anomenades manies, fins a períodes de tristor i desesperança, com la depressió. La malaltia, que li van diagnosticar ja de ben petita, juntament amb la situació sentimental i econòmica de Blanca, que actualment no eren gens bones, podrien haver influït en el seu estat emocional.

Per una banda, la medallista olímpica mai hauria acabat de superar el divorci amb el seu segon marit, i pare dels seus fills, David Fresneda. En la mateixa línia, encara estaria afectada per la pèrdua del seu germà Francisco, més conegut com a Paquito, qui també era esquiador i medallista i de qui sempre s'havia sentit com un model a seguir tant a nivell personal com professional. 

Un mal moment econòmic

Per altra banda, la situació econòmica de l’esportista era «precària» en el moment de la seva desaparició, «no tenia diners», apunten fonts familiars a ‘Informalia’. Aquesta mancança de fons hauria empès a Blanca a vendre la casa on residia de Las Rozas, i traslladar-se a una habitació a casa de la seva germana per poder pagar els deutes i les despeses del dia a dia. Arran d’aquestes declaracions, un familiar de Blanca explica que el fet que aquesta digués a la seva filla que anava de vacances a una casa rural al nord d’Espanya no encaixa, ja que segons aquest en el seu compte bancari hi havia «zero euros».

Va participar en diversos 'realities'

En els últims anys, l’esportista va haver de reinventar-se per tal de guanyar-se la vida després que els negocis i projectes de la família fracassessin. Ja divorciada, i mare de dos fills, la Blanca va treballar en molts projectes diferents a més de buscar ingressos extres participant en 'realities' de televisió com ‘Splash, famosos al agua’ l’any 2013, o ‘La selva de los famosos’, entre altres col·laboracions en les quals «no era ni molt menys la que més cobrava», i que asseguren només «li arribava, com a molt, per tapar forats».

La investigació segueix en curs, i tot que els seus familiars admeten estar desmoralitzats amb el pas de les hores, es basen en la hipòtesi que la desapareguda podria haver patit algun «accident» mentre practicava senderisme. No obstant això, encara brilla l'esperança: «És una tia sofridora i forta, aguantarà allà on sigui. Només hem d'anar a buscar-la» expressa la seva germana, Lola Fernández Ochoa. I és que no es descarta que l'esportista s'hagi refugiat de la pluja durant una escapada.

Les últimes novetats del cas sembla que han encoratjat una mica més a la família, després que ahir els bombers trobessin una motxilla que podria estar relacionada amb la desaparició. Tot i que existeix la possibilitat que no pertanyi a la medallista, podria ser una pista crucial sobre la localització de Blanca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mis medallas

A post shared by Blanca Fernandez Ochoa (@blancafernandezochoa) on

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari