Imatge dels Mossos d'Esquadra en un operatiu a Barcelona.

Violenta baralla a la Rambla de Barcelona: 25 persones, punys americans i navalles

Un grup de persones d'entre 25 i 30 anys va iniciar una brutal baralla al centre de Barcelona

Matinada de gran tensió a Barcelona. Una més. Una baralla al carrer de l’Arc del Teatre, a la zona de Dressanes de la ciutat comtal ha acabat amb diverses persones ferides. Segons avança El Caso, la batussa ha acabat amb quatre persones arrestades i els Mossos d'Esquadra han confiscat articles com un puny americà i una navalla. 

Els Mossos van rebre l'avís sobre les 11 de la nit del passat dijous, 19 de maig. Un grup de joves d'entre 25 i 30 anys s'estaven barallant al carrer amb pals i diverses armes blanques. Els Mossos van trobar diverses persones ferides quan van arribar-hi. 

Quatre detinguts

Els agents del cos desplaçats fins al punt del succés van arrestar fins a quatre persones. Quan van arribar, a la part baixa de la Rambla de Barcelona, van trobar cinc persones amb ferides de diversa gravetat. 

El mateix mitjà citat anteriorment explica que els detinguts són quatre homes de nacionalitat marroquina, un de nacionalitat algeriana i un de nacionalitat senegalesa. Tenen entre 21 i 37 anys.

Els detinguts passaran a disposició judicial entre aquest divendres o demà dissabte. 

La problemàtica del centre de Barcelona

I és que també aquest divendres hi ha hagut altres successos al centre de la ciutat comtal. En aquest cas, els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana han desmantellat un punt de venda de drogues ubicat en un pis ocupat il·legalment al barri del Raval de Barcelona.

L'operatiu ha finalitzat amb una persona detinguda i la intervenció de drogues, diners en efectiu i estris per la manipulació de la droga. Aquest punt havia generat les queixes veïnals per la gran quantitat de molèsties que els generava. 

Un cop desmantellat, s'ha retornat el domicili al propietari.