Baralla Barcelona

Vídeo: Brutal baralla a cops de pal a plena llum del dia al centre de Barcelona

Han estat sis els implicats en aquesta nova baralla a Barcelona

S'ha produït una nova baralla a Barcelona. Sis nois han estat involucrats en un enfrontament a la via pública a Sants. S'han fet diversos cops amb pals, però cap ha rebut ferides greus. 

Ahir, 19 de maig, a la tarda, sis persones es van enfrontar al carrer. La baralla es va produir a un pas de vianants i va començar amb una discussió entre dos dels nois. Poc després, un d'ells li va fer un cop a l'altre amb un pal. És en aquest moment quan la resta d'espectadors decideix intervenir. 

En un primer moment han intentat separar els dos nois que havien començat la baralla, però com no van poder, una tercera persona s'ha unit als cops. Un dels individus ha acabat a terra, on ha rebut un cop de peu al pit. A partir d'aquest moment els altres han decidit posar fi a l'enfrontament i separar-los definitivament. 

Cap dels implicats va rebre ferides greus, per tant, no va ser necessària la presència dels serveis d'emergències. 

Són diversos els enfrontaments que s'han produït últimament

Malgrat que aquesta baralla no ha deixat cap ferit greu, són diversos els enfrontaments que s'ha produït a Barcelona últimament. Fa tan sols unes setmanes, el 4 de maig, nou persones van estar implicades en una baralla a l'estació de Sant Martí.

Aquest enfrontament es va produir a sobre les 23.00 hores i, malgrat que els membres de la banda implicada van intentar fugir, els Mossos d'Esquadra van poder actuar i van identificar tots els participants. 

Poc abans, el 29 d'abril, al barri de la Barceloneta, una altra baralla, produïda durant la matinada, va deixar una víctima molt greu a causa d'un apunyalament. La víctima va ser traslladada a l'Hospital de Mar on va morir poc després i l'agressor va ser localitzat i detingut.