Baralla amb 'skates' en plena Plaça Universitat a Barcelona

També han estat colpejades 3 persones més de forma accidental
 
 
Com ja porten queixant-se els veïns de fa mesos, els 'skates' a la zona de Plaça Universitat a Barcelona són un problema. Aquesta vegada, hi ha hagut gent malmesa a causa de la seva activitat. Varis 'skaters' s'han encarat amb un vianant després que aquest s'hagi topat amb el seu patinet per accident.

 

Segons ha publicat 'Metrópoli Abierta', alguns dels 'skaters' estaven patinant quan, a causa d'una maniobra fallida, el patinet ha sortit disparat i ha colpejat a un vianant que transitava per la Plaça. 

 

Quatre persones colpejades pel mateix grup d''skaters'

Ha estat en aquell moment quan el jove vianant ha agafat l''skate' que estava a terra i ha tractat d'agredir amb l'objecte al seu propietari. Quan la resta de companys de l''skater' han intentat ajudar al seu company, ha començat la baralla per a recuperar el patinet que estava utilitzant el vianant per agredir-los.

 

En el vídeo que ha pogut aconseguir 'Metrópoli Abierta' es veu de forma explícita com el vianant i el causant del cop amb l''skate' comencen a forcejar, i com tot desencadena en una baralla amb 4 implicats. 

 

A més, com ha pogut confirmar 'Metrópoli Abierta', alguns testimonis asseguren que no era el primer cop que rebia algun vianant de la zona, ja que segons expliquen el mateix grup de joves 'skaters' «al llarg d'una hora, han colpejat a tres persones diferents de forma accidental».

 

Els 'skates', prohibits durant la nit per excés de soroll

Aquest no és el primer problema que els ciutadans de Barcelona es troben amb els famosos 'skaters'. Des de fa pocs mesos, arran de les queixes sobre els sorolls que provoquen els patinets que van fer els veïns de la Plaça dels Àngels, on se situa el Museu d'Art Constemporani de Barcelona (MACBA), han prohibit l'ús d'aquest petit mitjà de transport durant les nits.

 

Concretament, la prohibició s'aplica entre les 22 h i les 7 h i s'estén dins un àmbit delimitat que inclou la Ronda de Sant Antoni i els carrers de TallersRamalleres, Pintor Fortuny i Joaquim Costa.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari