Una batalla multitudinària contra la policia a la Jonquera acaba amb dos detinguts

La baralla va començar entre tres persones i hi van acabar implicades una dotzena

Dos agents dels mossos d'esquadra
Una persona va quedar estesa a terra, però sense ferides greus, i va ser atesa pels Mossos d'Esquadra | Mossos d'esquadra

Una baralla multitudinària aquest passat cap de setmana ha acabat amb dues persones detingudes a la Jonquera. Segons ha pogut saber 'El Diari de Girona', els fets es van originar a partir d'una petita baralla entre només tres joves. 

Els fets es van originar la passada nit de dissabte a diumenge, cap al voltant de la una de la matinada, quan tres joves van començar a barallar-se, segons sembla de dos grups diferents. Segons van poder gravar els veïns de l'avinguda Miquel Martí i Pol, lloc on van ocórrer els fets, es pot veure com a poc a poc s'hi van unint més persones de la baralla. 

Intervenció dels Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional

Davant la violència que començava a tenir l'escena, els Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional van haver d'intervenir. En aquell moment, la baralla d'una dotzena de persones es va convertir en contra de la intervenció policial. 

Alguns joves van encarar-se en contra de la policia, forcejant i colpejant-los. Aquesta intervenció va finalitzar amb dos detinguts, un dels quals acusat d'atemptat contra els agents de l'autoritat. 

Baralla entre uns magrebins i sud-americans

Els cossos de seguretat que van intervenir van haver d'atendre un jove que va quedar estès a terra, ja que havia rebut cops repetits per part d'uns altres dos joves. Tot i això, no va patir ferides de gravetat. Pel que fa als policies, algun agent dels Mossos va resultar ferit lleu a causa dels cops rebuts, però cap va resultar greu.

La baralla es va donar per dissolta al cap d'una hora i quart després de l'arribada dels cossos de seguretat. Segons el mitjà citat anteriorment, es tractaven de dos grups diferents, un de joves magrebins i un altre de joves sud-americans.


Comentaris

envia el comentari