IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Ben, el jove de 25 anys engolit pel mar mentre feia fotos a les onades a Eivissa

El jove va desaparèixer dimecres i encara no se n'ha trobat el cos

Els equips de recerca continuen a l'espera de trobar Ben Garland, el jove britànic de 25 anys que va desaparèixer durant la borrasca Glòria a Portinatx (Eivissa). Tal com publica 'El Caso', la seva família s'hauria traslladat fins a les Balears per continuar amb les tasques de recerca.

Ben Garland és natural de Trowbridge (Regne Unit), i el dia en què es va perdre el seu rastre va anar en moto fins a Portinatx per fer fotografies i vídeos de la borrasca Glòria des de la costa. De fet, com assegura 'El Caso', va arribar a publicar alguna foto a les seves xarxes socials. Després d'això, no es va tornar a saber res més del jove britànic.

Van localitzar la seva jaqueta a l'aigua

A més, tal com publica el 'Diari de Mallorca', Ben formava part de la tripulació d'un vaixell que estava amarrat al port eivissenc. Va ser el capità de l'embarcació que, en veure que el jove Ben no apareixia, va avisar els serveis d'emergències. Coneixent la gravetat de la situació meteorològica pel pas del temporal Glòria per la zona, es va iniciar de seguida la seva recerca. Es van mobilitzar equips de terra, l'helicòpter de la Guàrdia Civil, submarinistes de el Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques (GEAS) i Bombers.

La seva moto va ser trobada en una de les platges de la zona, i Salvament Marítim va trobar el passat dijous la seva jaqueta a l'aigua, a uns 300 metres de la costa, a l'altura de Punta des Gat, com han relatat a través del seu perfil de Twitter. Veient aquestes circumstàncies, sembla clar, tal com confirmen els especialistes en la matèria, que el jove britànic va ser arrossegat per les ones mentre intentava fotografiar la mar.

Un 'crowdfunding' dels seus amics

Segons 'El Caso', la seva família ja ha viatjat fins a l'illa per seguir en primera persona les tasques de recerca de Ben. El seu oncle Kirk Garland, que és el seu familiar més actiu a les xarxes socials, prega que el seu nebot estigui bé. D'altra banda, els amics de Ben han creat una campanya de crowdfunding per poder recaptar diners i ajudar a la família a contribuir a les tasques de recerca. Fins al moment han pogut recollir un total de 4.000 euros.

El Ministeri d'Afers Exteriors britànic està col·laborant amb la família Garland i manté un contacte constant amb les autoritats espanyoles i els encarregats de la seva recerca.


Comentaris

envia el comentari