Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Un camió de bombers

Bombers reben 187 avisos per un incendi a l'AP-7: El foc obliga a tallar l'autopista

Els Bombers també treballen en un altre incendi a Alins, al Pallars Sobirà

Aquest dijous, 26 d'agost, està sent un dia mogut pels Bombers de la Generalitat. Dos incendis estan fent anar de bòlit al cos d'emergències aquest migdia. Un d'ells s'ha produït a Cerdanyola del Vallès, a prop de l'AP-7, que ha obligat a tallar l'autopista i també la carretera B-30 en sentit nord. L'altre focus se situa al Pallars Sobirà, on un incendi vegetal està obligant a mobilitzar una quinzena de dotacions fins al municipi d'Alins.

L'AP-7 tallada en sentit nord per un incendi

Tal com ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT) a les 14.21 hores, l'AP-7 es troba tallada per un incendi que s'ha produït a l'altura de Cerdanyola del Vallès. En un principi, el tall només afectava en sentit nord, però més tard s'han hagut de tallar els dos sentits. Les flames han obligat també a tallar la circulació de la carretera B-30, també en els dos sentits.

Segons la informació facilitada pel SCT, es tractaria d'un incendi forestal. El foc i el fum ha estat ben visible a la zona, tal com confirma el servei d'emergències 112. I és que, segons aquest organisme, en total s'han rebut 187 avisos per part de la població alertant de l'incendi. El 112 ha afegit que les flames s'han produït al costat del voral de la citada autopista.

Posteriorment, els Bombers han explicat que més d'una desena de dotacions treballen en un foc que es considera estabilitzat a hores d'ara. Tot i això, les retencions s'acumulen a l'AP-7 i les cues ja arriben fins a Sant Cugat del Vallès.

Un altre incendi forestal al Pallars Sobirà

El de l'AP-7 no ha estat l'únic front que han hagut de cobrir els Bombers de la Generalitat durant la jornada d'avui. I és que a les 11.11 hores han rebut un avís per un incendi al terme municipal d'Alins, al Pallars Sobirà. Tal com han explicat els mateixos Bombers, es tracta d'un incendi forestal en el qual ja hi treballen diversos efectius.

Una quinzena de dotacions s'han desplaçat a la zona per apagar les flames. En total hi han fet cap 7 dotacions terrestres i 5 mitjans aeris. A més, el cos d'emergències també ha transportat en helicòpter més bombers per tal que puguin treballar des de la zona.