Cau un cotxe amb tres ocupants per un barranc a Barcelona

Els fets han tingut lloc durant la passada matinada i dos dels ocupants del vehicle han estat traslladats a l'hospital

Els Bombers de Barcelona han rescatat aquesta passada matinada tres persones que viatjaven en un vehicle que, per causes desconegudes, ha caigut per un barranc al camí de Sant Llàtzer, al barri de Canyelles del districte barceloní de Nou Barris. Els fets han tingut lloc dins dels límits del Parc Natural de Collserola i el cotxe ha caigut des d'una alçada de sis metres.

Efectius del cos d'emergències de la ciutat de Barcelona han extret els tres ocupants del cotxe, que han quedat sota custòdia del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), que han traslladat dos d'ells a l'Hospital de la Vall d'Hebron amb traumatismes lleus.

En el rescat dels accidentats també hi han participat efectius de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Desmantellen una plantació de marihuana a Sabadell

D'altra banda, els Mossos d'Esquadra han desmantellat una plantació de marihuana en una nau del carrer Doctor Balari de Sabadell. L'avís va arribar aquest dimarts quan els funcionaris judicials que estaven duent a terme el desnonament de la nau van topar amb la droga. En el moment de l'escorcoll es van localitzar 930 plantes i s'investiga a tres homes d'entre 54 i 64 anys com a presumptes responsables de la plantació. Dos d'ells serien els encarregats del manteniment i el tercer seria el cap de l'organització.

Els tres homes han estat detinguts, acusats d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues i un altre per defraudació del fluid elèctric, ja que la instal·lació estava manipulada per poder mantenir el cultiu.

❗Notícia en ampliació. La redacció de Catalunya Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.com, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.


Comentaris

envia el comentari